6 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta bu kim elendi, kim kazandı?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi izleyicilerin merak ettiği konu başlıklarından oldu. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta'da yarışmacılar bugün katmer yaparak en yüksek puana ulaşmaya çalışıyor. Pazartesi gününden beri en yüksek puanı alan isim bugün 5 altın bileziği sahibi olacak. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? İşte 5 altın bileziğin sahibi...

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi Onur Büyüktopçu tarafından açıklanacak. 5 altın bileziği hafta boyunca en yüksek puanı alan yarışmacının kazanacak. Ekranların sevilen gündüz kuşağı yapımlarından biri olan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi olmak isteyen yarışmacılar yemekleri en lezzetli şekilde yapmaya çalıştı. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?  

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 5 altın bileziğin sahibi ise İlayda oldu. İlayda 88 puanla birinci oldu

Ezgi ise 80 ile ikinci olarak seçildi.

6 Kasım Gelinim Mutfakta gün birincisi Aysun ve İlayda oldu. Yapılan kura sonucu İlayda seçildi.

Gelinim Mutfakta'ya potaya Ezgi ve Aysun potaya kaldı. Haftanın en düşük 70 puanı alan Ezgi oldu.

Gelinim Mutfakta katmer nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta katmer tarifi, malzemeleri!

GELİNİM MUTFAKTA NEDİR?

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday "Gelinim Mutfakta"da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.