Netflix 50m2 konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var? 50m2 dizisi nerede çekildi, 2. sezon gelecek mi?

Senaryosuna Selçuk Aydemir'in de eşlik ettiği, Burak Aksak'ın ilk Netflix projesi olan 50m2 izleyicisi ile buluştu. İlk sekiz bölümü yayınlanan diziye sosyal medyada çok yorum yapıldı. 50m2 dizisinin başrollerini Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt paylaşıyor. Netflix yapımı 50m2 dizisine dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik..

Netflix'in yeni yerli dizisi 50m2 izleyicisi ile buluştu. Başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı kara komedi dizisi 50m2 sekiz bölümden oluşuyor. Dizinin yapımcılığını BKM Film üstlenirken, senarist koltuklarındaysa Selçuk Aydemir ve Burak Aksak oturuyor. Peki, 50m2 nerede çekildi, 2. sezon gelecek mi? Netflix 50m2 konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm bu soruları sizler için yanıtladık...   

50M2 2. SEZON GELECEK Mİ?

50m2 dizisinin ilk sekiz bölümünü izleyenler yeni sezon gelecek mi diye merak etmeye başladılar. Dizinin yeni sezonunun olup olmayacağına dair henüz bir bilgi yok.

50M2 NEREDE ÇEKİLDİ?

50m2 dizisinin çekimleri İstanbul'da yapıldı. Dizinin birçok sahnesi, Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ve Beyoğlu ilçelerinin eski mahallelerinde çekildi.

50M2 KONUSU NEDİR?

50 m2, karanlık alemlerde nam salmış, gizemli bir tetikçi olan Gölge'nin kim olduğunu bulma yolculuğunu konu alıyor. Gölge, babası gibi gördüğü Servet tarafından uğradığı ihanetin ardından kaçarken kendini hiç bilmediği bir mahallenin 50 metrekarelik terzi dükkanında bulur. Ortalık durulana kadar oraya sığınan Gölge'yi gören mahalle sakinleri onu yeni vefat etmiş terzi dükkan sahibinin oğlu zanneder. Yalan üzerine kurulu bu yeni kimlik, Gölge'nin geçmişi ve kimliğiyle ilgili sırları ortaya çıkaracak. Mahalleye ve buradaki insanlara alıştıkça Gölge yeni birine dönüşecek ve gerçekte kim olduğunu anlamaya başlayacak.

50M2 FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Engin Öztürk

Aybüke Pusat

Cengiz Bozkurt

Kürşat Alnıaçık

Tolga Tekin

Özgür Emre Yıldırım

Hasan Yalnızoğlu

Murat Kılıç

Gaye Gürsel

Yiğit Kirazcı

Tuğçe Karabacak

Cansu Dağdelen

Tuncay Beyazıt