50. yaşını kutladı... Defne Samyeli paylaşımında ailesini harcadı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, önceki akşam arkadaşları ve ailesiyle 50. yaşını kutladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Defne samyeli ailesini adeta harcadı. Samyeli, sadece kendisinin güzel çıktığı fotoğrafı yayınlaması ile dikkat çekti.

Güzellik yarışmasının ardından program sunan ve ardından uzun yıllar boyunca haber spikerlik yapan Defne Samyeli, adından söz ettirmeye devam ediyor. Kariyerine şarkıcı ve oyuncu olarak devam etme kararı alan Defne Samyeli, dün 50 yaşına girdi.

Doğum gününü ailesi ve yakın arkadaşlarıyla boğaz manzaralı lüks bir mekanda kutlayan Samyeli, kusursuz fiziği ile dikkatleri üzerine çekti. Samyeli, doğum günü partisi için gümüş renkli tül detaylı mini bir elbise tercih etti.

Defne Samyeli, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından doğum gününden kareleri takipçileri ile paylaştı. Ailesiyle çektirdiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan Samyeli, "Mutlu yıllar bana" notunu düştü. Kızı ve erkek kardeşinin poz veremeyişini önemsemeden fotoğrafı yayınlayan Samyeli, sosyal medyada gündem oldu.