Adlarını işte böyle duyurdular! 4. sezona hazırlanan Kuruluş Osman'dan tam 11 yeni transfer!

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman yeni sezona bomba gibi geliyor. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizi 4. sezonunda bomba isimleri kadrosunda dahil etti. Çarşamba akşamları seyirci karşısına çıkan tarihi olaylardan esinlenerek senaryolaştırılıyor. Yapım ayrıca aksiyon dolu sahneleri ile dikkatleri topluyor. Birbirinden iddialı oyunculara ev sahipliği yapan dizi Kuruluş Osman'a 11 yeni isim katıldı.

Yeni sezon için hazırlıklarını yapan Kuruluş Osman, çarşamba akşamları ATV'de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosun 11 yeni isim daha ekleyen Kuruluş Osman, rakiplerini geride bırakarak yeni sezonda reytinglerin tozunu dumana katacak gibi görünüyor. Osmanlı tarihine ayna tutan dizi 65 ülkede yayın yapıyor.

KURULUŞ OSMAN'DAN TAM 11 YENİ TRANSFER!

Kostümleri, aksesuarları ve senaryosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Kuruluş Osman bu sezona da bomba gibi isimlerle giriş yapacak. Yeni sezona 11 yeni isim dahil oldu.

Bu isimler arasında, Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın, Almila Uluer Atabeyoğlu, Miray Akay, Begüm Çağla Taşkın, Caner Nalbantoğlu, Talat Can Büyükaltay ve Noyan Üzer oldu.

Yapım, proje tasarımı ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait olan dizinin yönetmenliğini Ahmet Yılmaz üstleniyor.

Senden Daha Güzel seyircisini isyan ettirecek karar! 6 gün içinde ipleri koparacaklar!