4 aylık hamile Demet Evgar ilk kez konuştu: Hormonlar bana çok iyi geldi

Geçtiğimiz haftalarda Levent Babataş ile nikah masasına oturan Demet Evgar, annelik heyecanı yaşıyor. Hamileliği hakkında ilk kez konuşan ünlü oyuncu Demet Evgar, ''Olabildiğince hafif ve güzel geçiyor, hormonlar bana çok iyi geldi. Aşermeler çok fazla yedirmiyor, aslında istiyorum yemek ama içeride bütün organlar yer değiştirdiği için midem ufaldı galiba'' dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Demet Evgar, geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu duyurmuştu. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Demet Evgar, süreci hakkında ilk kez konuştu.

DEMET EVGAR HAMİLELİK SÜRECİ HAKKINDA KONUŞTU

Eşi Levent Babataş'ın kendisine çok fazla destek olduğunu ifade eden ünlü oyuncu Evgar, "Olabildiğince hafif ve güzel geçiyor, hormonlar bana çok iyi geldi. Aşermeler çok fazla yedirmiyor, aslında istiyorum yemek ama içeride bütün organlar yer değiştirdiği için midem ufaldı galiba. İstesem de yemiyorum" dedi.

"Bu dönemde kilo alma gibi korkunuz var mı?" sorusuna da yanıt veren güzel oyuncu, "Çok şükür öyle bir şey yok, bu o kadar muazzam bir şey ki 'Ay vücuduma ne oldu?' falan bu hiç umurumda değil. Bu dönemde bakıyorum hep erkekler ve babalar da kilolu zaten. Kilo nedir? Alınır verilir. Verilmezse de verilmez" diye konuştu.

Kızının isminin içine sindiğini da sözlerine ekleyen Evgar, "Aslında ismi ben açıklamadım, Mavi ismi içimize siniyor, yani Levent de sever maviyi, böyle renk gibi değil de his gibi gelir mavi, ben 'Acaba Mavi mi?' dediğimde eşim de 'Şahane' dedi" şeklinde konuştu.