Gerçek sebebi ortaya çıktı! 3. sezona hazırlanan Gönül Dağı'ndan ayrılan ayrılana!

Gönül Dağı dizisi sezon finali öncesi peş peşe ayrılık haberleriyle izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Fenomen dizi Gönül Dağı'nın 2. sezon finalinde bomba gelişmeler yaşanacak. Dizinin Dilek'i Gülsim Ali sezon finali bölümünde diziye veda edecek. Gülsim Ali'nin diziye veda nedeni ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun İstanbul'daki hayatını özlediği ve Sivrihisar'da kalmak istememesi nedeniyle diziden ayrıldığı söyleniyor. Öte yandan Dolmuşçu Sefer'i canlandıran Ferdi Sancar diziye gelecek sezon veda edecek.

3. sezona hazırlanan Gönül Dağı'ndan ayrılan ayrılana! Gerçek sebebi ortaya çıktı. Gönül Dağı dizisinin bu hafta yayınlanacak olan sezon finali bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacak. Dilek rolüyle hafızalara kazınan Gülsim Ali diziye veda eden isim olacak. Bu gelişme dizinin hayranlarını üzerken ortaya bomba bir iddia atıldı. Dolmuşçu Sefer'i canlandıran Ferdi Sancar'ın da diziden ayrılacağı öne sürüldü.

BAŞROL OYUNCUSU VEDA EDİYOR

Gönül Dağı'nın sezon finali bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyor.

Dizinin Dilek'i Gülsim Ali diziye veda eden isim olacak. Dilek, karnındaki bebeğiyle hayatını kaybedecek.

AYRILIĞIN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Gülsim Ali'nin İstanbul'daki hayatını özlediği ve Sivrihisar'da kalmak istememesi nedeniyle diziden ayrıldığı iddia edildi.

BİR İSİM DAHA GİDİYOR

Öte yandan Dolmuşçu Sefer'i canlandıran Ferdi Sancar diziye gelecek sezon veda edecek.

Gülsim Ali'nin yerine geliyor! Emanet'ten ayrılan isim için Gönül Dağı'ndan sürpriz hareket!

Gönül Dağı'nın Cemilesi Nazlı Pınar Kaya aslında bambaşka biri çıktı! Sen neymişsin be