3. sezon öncesi Alparslan Büyük Selçuklu hayranlarına kötü haber! Başrol oyuncusu ayrılıyor

İlk sezonunda Uyanış Büyük Selçuklu adıyla ekranlarda olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi adım adım 2. sezon finaline yaklaşıyor. Sezon finaline artık çok az bir zaman kala dizide bir veda yaşanacak ve sevenleri büyük üzüntü yaşayacak. Son olarak aktarılanlara göre, Evdokya karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın son sahnesini çekip ekibe veda etti. Öte yandan fragmanda Fahriye Evcen'in canlandırdığı Akça Hatun'un başına gelen ''Diziden ayrılıyor mu?'' sorusu hakkında merakı giderek artırdı.

3. sezon öncesi Alparslan Büyük Selçuklu hayranlarına kötü haber! Başrol oyuncusu ayrılıyor. 2. sezon onayı alan Alparslan Büyük Selçuklu'da 2 ismin diziden ayrılacağının kulislerde sık sık dillendirilmesi seyircileri şok etti. İddialara göre, fenomen dizi Alparslan Büyük Selçuklu'da bomba iki ayrılık yaşanması bekleniyor. Bilindiği üzere ilk sezonda yayınlanan tüm bölümleriyle izleyicilerini ekran başına kilitlemişti. Kulislerde konuşulan iddialara göre, Evdokya karakterini canlandıran Gizem Karaca ve Akça Hatun karakteriyle çok sevilen Fahriye Evcen diziye veda isimlerden olacak.

İKİ VEDA YAŞANACAK

Alparslan Büyük Selçuklu'da 2 ismin diziden ayrılacağının kulislerde sık sık dillendirilmesi seyircileri şaşırttı. İddialara göre, fenomen dizi Alparslan Büyük Selçuklu'da bomba iki ayrılık yaşanması bekleniyor.

Kulislerde konuşulan iddialara göre, Evdokya karakterini canlandıran Gizem Karaca ve Akça Hatun karakteriyle çok sevilen Fahriye Evcen diziye veda isimlerden olacak.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen 4 Haziran 1986 tarihinde dünyaya geldi. Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır.

Evcen, aslen Samsun'un Bafra ilçesi, Sarıçevre köyündendir. Tatilde olduğu bir dönemde Oya Aydoğan'ın programında seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı.

İlk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olmuştur.

Çalıkuşu dizisinde Feride karakterini canlandırdı. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyaz perdeye döndü.

Arka Sokaklar'ın yıldızı kariyerinde çığır açacak projeyle dönüyor! Sevenleri mutluluktan havaya uçtu!

Alparslan: Büyük Selçuklu 24. yeni bölüm fragmanı yayında! Alparslan: Büyük Selçuklu 24. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?