3 sene önce nikah kıyan Fatoş Kabasakal ve Erkan Kayhan düğün yaptı

Bez Bebek dizisinde hayat vermiş olduğu Simge karakteri ile hafızalarda yer edinen Fatoş Kabasakal ile Erkan Kayhan 3 yıl önce nikah masasına oturdu ancak hamilelik ve pandemi nedeniyle düğünün erteledi. Güzel oyuncu, geçtiğimiz gün gelinlik ve damatlık ile çekildikleri kareyi Instagram'dan ''Tam bir ay önce bugün düğün yaptık. Ailemizle ve yakın arkadaş çevremizin katıldığı çok eğlenceli bir düğün oldu'' notuyla paylaştı.

Üç yıl önce nikah masasına oturan oyuncu Fatoş Kabasakal ile Erkan Kayhan çifti hamilelik ve pandemi nedeniyle düğününü rötarlı bir şekilde gerçekleştirdi.

Ünlü çift, Sait Halim Paşa Yalısı'nda görkemli bir düğün yaparken sadece aile ve yakın arkadaş çevresi davet edildi. Fatoş Kabasakal, sosyal medya hesabından güzel haberi verdi. Düğün fotoğraflarını paylaşan Kabasakal, hislerini takipçileri ile paylaştı.

Gelinlik ve damatlıkla çektirdikleri pozlarını paylaşan Kabasakal, şu notu düştü: "Hamilelik ve pandemi süreci araya girince ertelemek zorunda kaldığımız düğün seremonimizi nihayet gerçekleştirdik. Geçtiğimiz ay tamda bu gün: 12.08.2021. Ailemiz ve yakın arkadaş çevremizin katıldığı çok eğlenceli bir düğün oldu. Ben mutlu olayım diye hayallerimdekinden bile daha güzel bir düğün seremonisi organize eden eşime, yol arkadaşıma sonsuz teşekkür ediyorum. Seni seviyorum aşkım. Ve bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayıp gelen herkese de ayrıca teşekkürler. İyi ki varsınız"