Ünlü şarkıcı Demi Lovato açıkladı: ''3 kez felç geçirdim''

Ünlü Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Demi Lovato, 2018 yılında aşırı doz uyuşturucu kullanımı yüzünden yaşadığı sağlık sorunlarını yeni belgeselinde açıkladı. Geçtiğimiz yıllarda aşırı doz uyuşturucu yüzünden hastaneye kaldırılan 28 yaşındaki Lovato, yaşadığı zor günleri anlattı.

AA

Ünlü şarkıcı Lovato, aşırı doz uyuşturucu sebebiyle yaşadığı sağlık sorunlarını "Demi Lovato: Dancing With The Devil" adlı yeni belgeselinde ilk kez açıkladı.

AA'nın BBC'den aktardığı habere göre, samimi açıklamalarda bulunan Demi Lovato, Los Angeles'taki evinde bilinci kapalı bir şekilde bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldığını söyledi. Doktorlar ise Lovato'nun ölüme çok yaklaştığını söylediği öğrenildi.

Aşırı doz uyuşturucudan dolayı üç kez felç ve kalp krizi geçirdiğini ifade eden Lovato, "Beyin hasarı aldım, hala bunun etkileriyle uğraşıyorum." açıklamalarında bulundu. Yaşadığı sağlık problemleri sebebiyle, araba kullanamadığını çünkü görüşünde zayıflıklar yaşadığını söyleyen genç şarkıcı, kitap okumakta da çok zorlandığını ifadelerine ekledi.

Çocuk oyuncu olarak "Barney and Friends" dizisi ile kariyerine adım atan Lovato'nun yeni belgeseli "Dancing With The Devil"in 23 Mart'ta Youtube yayınlanması bekleniyor.