3 ayrılığın ardından veda edecek isim netleşti! Teşkilat'ta başrol depremi yaşanıyor!

TRT1 ekranlarının son döneme damgasını vuran dizisi Teşkilat son döneme bakıldığında sağlam rollerde yer alan üç ünlü oyuncu vedasıyla gündeme geldi. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman'ın vedalarının ardından diziye bomba bir ismin daha veda edeceği iddia edildi. Yıldırım karakterini canlandıran Gürkan Uygun'un diziden çıkacağı konuşuluyor. Bu iddia sonrası izleyiciler dizinin 3. sezonunda kadroda hangi oyuncuların yer alacağını ve senaryoda hangi konuların ele alacağını merak ediyor.

Teşkilat'ta başrol depremi yaşanıyor. 3 ayrılığın ardından veda edecek isim netleşti. Teşkilat dizisinde son dönemde pek çok ayrılık yaşandı. Diziye ilk olarak Mete Başkan rolündeki usta oyuncu Mesut Akusta veda etti. Ardından Halit Başkan'ın kızı Ceren rolündeki Ezgi Eyüboğlu, Hakkı Dayı rolüne hayat veren Tuncer Salman diziden peş peşe ayrıldı. Şimdi ortaya bomba bir iddia atıldı. Konuşulan iddialara göre, Yıldırım karakterini canlandıran Gürkan Uygun da diziye veda edecek.

2 İSİM VEDA ETMİŞTİ

Son bölümlerde Ezgi Eyüboğlu ve Hakkı Dayı rolüne hayat veren Tuncer Salman diziden ayrıldı.

O İSİM VEDA MI EDİYOR?

Ortaya bomba bir iddia atıldı. Konuşulan iddialara göre, Yıldırım karakterini canlandıran Gürkan Uygun da diziye veda edecek.

GÜRKAN UYGUN KİMDİR?

Gürkan Uygun 27 Mayıs 1974 tarihinde Kocaeli'de dünyaya geldi. Kurtlar Vadisi serisinde 9 yıl boyunca canlandırdığı Memati Baş karakteriyle tanındı.

1990 yılında amatör tiyatroya başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girdi. Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1994 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı.

Tatlı Kaçıklar, Böyle mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kurtlar Vadisi serisinde 9 yıl boyunca Memati Baş karakterini canlandırdı. Günümüzde ise Teşkilat dizisinde Yıldırım karakterini canlandırmaktadır.

Kantarın topuzu kaçtı! Teşkilat izleyicisini isyan ettirecek ayrılık! Kilit isimdi gidiyor

Teşkilat dizisinde o oyuncuda ayrılıyor! Teker teker dökülüyorlar...