MasterChef'te hem diskalifiye hem eleme mi yapıldı? 29 Kasım MasterChef'te kim elendi?

MasterChef Türkiye'de finale doğru geri sayım sürüyor. Kalan 8 yarışmacıdan eleme potasına giren 3 yarışmacıdan biri dün akşam MasterChef'e veda etti. Yeni haftada mücadeleler 7 kişi ile yapılacak. MasterChef Türkiye'de 15. haftanın ilk 2 eleme adayı dün belirlendi. Potaya giden ilk isim Uğur, ikinci isim ise Sefa oldu. MasterChef'te 3. eleme adayı Barbaros oldu. Peki, 29 Kasım MasterChef'te kim elendi? Uğur diskalifiye oldu mu?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bölüm ekranlara geldi. Hafta başından beri konuşulan ve hali hazırda elem potasında olan MasterChef Uğur'un bu akşam diskalifiye edilmesi bekleniyor. MasterChef Türkiye'de dün 2. eleme adayı Sefa olarak belirlendi. Haftanın son dokunulmazlık oyunun ardından 3. eleme adayı da Barbaros olarak belirlendi. Peki, 29 Kasım MasterChef'te Uğur elendi mi? MasterChef'te hem diskalifiye hem eleme mi oldu?

29 KASIM MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

29 Kasım MasterChef Türkiye'de eleme potasına giden isimler Uğur, Sefa ve Barbaros olarak sıralandı.


3'lü elemeye gelen yarışmacılardan Sefa ve Barbaros'un yukarı çıkması istendi. Somer Şef Uğur'u tezgahların önüne çağırarak diskalifiye açıklamasını yaptı.

"Sosyal medyada çıkan talihsiz haberleri hepimiz biliyoruz." açıklamasında bulunan Somer Şef Uğur'un MasterChef ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Uğur yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bu sebepten dolayı önünüze gelmek ve bu şekilde ayrılmak hiç istemediğim bir olaydı. 2012'de sosyal medyaya başladığımda hiç aklımda böyle bir şey yoktu. Her yere saldırgan oldum. Seneler geçtikçe olgunlaşıyoruz ve pişman oldum. Diyecek bir şey yok.

Sizlerden Acun Medya'dan ve tüm insanlardan özür diliyorum. O insanların tanıdığı gibi bir insan değilim ben. Ne desem bilemiyorum."

Mehmet Şef "Maksadını aşan paylaşımlar olmuş. Sosyal mecralarda yazacağınız her şeye dikkat edin. Yazacağınız her şey sizi bağlar. Ergenlik çağında anlık reflekslerle yazmış olduğun paylaşımlar nedeni ile MasterChef ile yolların ayrılıyor." açıklamasında bulundu.

Danilo Şef "Keşke yemek yaparken elenseydin, maalesef olmadı. Ama her zaman saygı çok önemli. Geçmiş olsun." dedi.

MasterChef Uğur son olarak "İnsanların tanıdığı Uğur'u buradan çıktıktan sonra da herkese göstermek isterdim. Kendime ve geçmişime sinirliyim. O insanların tanıdığı Uğur kesinlikle ben değilim. Benim bir ailem var ve onların karşısına bu şekilde çıkmaktan utanç duyuyorum. Herkesten özür diliyorum." dedi.

MASTERCHEF UĞUR'UN DİSKALİFİYESİ

Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan MasterChef programındaki yarışmacılardan Uğur Yılmaz Deniz'in sosyal medya paylaşımları nedeniyle yarışmayla ilişiğinin kesildiğini duyurdu. Ilıcalı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir."

Deniz'in geçen yıllarda Fenerbahçe, Aziz Yıldırım ve Ali Koç hakkında küfürlü tweetler attığı ortaya çıkmıştı.

MasterChef Uğur diskalifiye oldu mu? MasterChef Uğur Yılmaz Deniz kimdir?