270 bin TL'lik tatilde kriz yaşanmıştı... Hande Erçel'in 'Kaan Yıldırım' suskunluğu

Geçtiğimiz gün görüntülenen Hande Erçel'e sevgilisi Kaan Yıldırım ile çıktığı Marmaris tatilinden fotoğrafların sızdırılması ve 270 bin TL'lik harcama yaptıkları iddiası soruldu. Hande Erçel, Kaan Yıldırım'ın fotoğrafların yayınlanmasıyla ilgili olay çıkardığı iddiasını da yanıtsız bıraktı.

Özel hayatı ile sık sık magazin gündeminde yerini alan ünlü oyuncu Hande Erçel, yüzü olduğu markanın "Yaza merhaba" partisinde boy gösterdi. Geceye, Gamze Erçel, Pınar Altuğ, Hande Ünal, Esra Erol, Gizem Hatipoğlu gibi isimler de katıldı. Etkinlik çıkışında basın mensupları ile bir araya gelen Erçel, dijital platformda yayınlanacak projesinin henüz kesinleşmediğini açıkladı.

Sevgilisi Kaan Yıldırım ile geçtiğimiz hafta Marmaris'e giden Hande Erçel, tatilden karelerin sosyal medyaya sızdırılmasının ardından gündeme gelmişti. Kaan Yıldırım'ın fotoğrafların yayınlanması nedeniyle çok sinirlendiği ve konakladıkları oteldeki görevlilerle tartıştığı iddia edilmişti. Öte yandan çiftin tatil için 270 bin TL harcadığı haberleri de gündeme gelmişti.

Muhabirlerin konuyla ilgili sorduğu soruları yanıtsız bırakan Hande Erçel, teşekkür etmekle yetindi.