27 Kasım Zahide Yetiş'le Gelin Görün birincisi kim oldu? Zahide Yetiş'le Gelin Görün Best Of kim kazandı?

27 Kasım Zahide Yetiş'le Gelin Görün birincisi izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Rakiplerinden ve Zahide Yetiş'ten aldığı puanlarla rakiplerinden en yüksek puanı alan yarışmacı 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Programda gelinler ve kayınvalideler birlikte yarışıyor. Gelinler, rakiplerinin kombinlerini cuma günleri final anında görebiliyor. Bu hafta Best Of'un yapıldığı Zahide Yetiş'le Gelin Görün'de kimin kazandığı haberimizde yer alıyor..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'le Gelin Görün'de bugün haftanın finali yapılıyor. Bu hafta geçmiş haftalarda yarışan gelin ve kayınvadeler tekrar yarışıyor. Zahide Yetiş'le Gelin Görün Best Of'ta kıyasıya mücadelenin birincisi bugün belli olacak. Hafta birincisi olan gelin ve kayınvalideye 10 bin TL'lik ödül verilecek. Peki, 27 Kasım Zahide Yetiş'le Gelin Görün birincisi kim oldu? Zahide Yetiş'le Gelin Görün Best Of kim kazandı?

ZAHİDE YETİŞ'LE GELİN GÖRÜN BU HAFTA KİM KAZANDI?

Haftanın beşincisi 23 puanla Yücel Hanım ve Leyla oldu. Haftanın dördüncüsü 28 puanla Ayfer Hanım ve Güldane oldu. Haftanın üçüncüsü 29 puanla Çiğdem ve Merve oldu.

Haftanın birincisi ve 10 bin TL'lik ödülün sahibi Rüzgar Hanım ve İpek oldu. 

ZAHİDE YETİŞ’LE GELİN GÖRÜN FORMATI NEDİR?

Ekranların sevilen sunucusu Zahide Yetiş’in sunduğu programda, her hafta 5 gelin ve 5 kayınvaliden oluşan çiftler yarışacak. Her gün bir gelinin evine konuk olunacak yarışmada, kayınvalide kendisine verilen bütçe ile gelini için günün konseptine uygun alışveriş yapacak.

Gelin ise evinde rakip kayınvalideleri ağırlayacak. Rakip kayınvalideler günün gelinini, hamaratlıktan misafirperverliğe, temizlikten ikramlıklarına kadar değerlendirecek. Asıl çekişme ise kayınvalide alışverişten döndüğünde başlayacak. Gün sonunda kayınvalidesinin aldığı kıyafetleri giyen gelin, Zahide Yetiş'in ile kayınvalidelerin önüne çıkacak ve puan alacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalide, 10 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak.

Zahide Yetiş'le Gelin Görün final mi yaptı? Zahide Yetiş'le Gelin Görün haftaya yok mu?