EDHO, Evlilik Hakkında Her şey, Masumlar Apartmanı reyting birincisi kim? 26 Ekim 2021 reyting sonuçları açıklandı!

26 Ekim 2021 salı gününün reyting sonuçları tüm dizi takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre zirvenin sahibi belli oluyor. Peki, 26 Ekim 2021 reyting sonuçları açıklandı mı, EDHO, Evlilik Hakkında Her şey, Masumlar Apartmanı reyting birincisi kim? İşte tüm merak edilenler...

26 Ekim 2021 salı gününün reyting sonuçları merak ediliyor. Tüm televizyon takipçileri hangi yapımın daha çok izlendiğini yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Dün akşam Atv'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Fox Tv'de Evlilik Hakkında Her şey, TRT1'de Masumlar Apartmanı, Star Tv'de Ada Masalı ve Tv8'de MasterChef Türkiye yapımları ekrana gelecek. Peki, en çok izlenen yapım hangisi? İşte tüm detaylar...

26 EKİM 2021 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

26 Ekim 2021 salı gününün reyting sonuçları bugün saat 10:00'da açıklandı.

Total izleyici grubunda birinciliği Masumlar Apartmanı, ikinciliği Evlilik Hakkında Her Şey, üçüncülüğü ise Esra Erol'da aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Masumlar Apartmanı, ikinci sırada Evlilik Hakkında Her Şey, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Masumlar Apartmanı, ikinci sırada ,Evlilik Hakkında Her Şey, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB İLK 10 PROGRAM