25 yıl sonra ilk kez açıkladı! Mine Tugay ve Özgü Namal'ın kaderini sil baştan değiştiren olay

Özge Özberk, yıllar önce Müjdat Gezen Konservatuvarı'ndan yeteneksizlik sebebi ile atılmıştı. Armağan Çağlayan'ın YouTube'de yayınlanan programına konuk olan Özge Özberk, bu olay hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncunun sınıf arkadaşları olan Özgü Namal, Mine Tugay ve Evrim Akın da Müjdat Gezen Konservatuvarı'ndan gönderilmişlerdi. İşte Özberk'in kendisi ile birlikte Evrim Akın, Özgü Namal ve Mine Tugay'ın da kaderini değiştiren o olay!

Özge Özberk, Armağan Çağlayan'ın Youtube'de yayınlanan programına konuk oldu. Hayatının anlatıldığı programda, Özge Özberk'in Müjdat Gezen Konservatuvarı'ndan yeteneksizlik sebebi ile atıldığı döneme de değinildi. O dönem; aralarında Evrim Akın, Özgü Namal ve Mine Tugay'ın da bulunduğu 13 kişilik bir öğrenci grubunda yer alarak okuldan atılan Özge Özberk, Müjdat Gezen Konservatuvarı'ndan atılma dönemini şu sözler ile anlattı:

"13 kişilik bir sınıftık. Bir kişi mi iki kişi mi ne geçti. Biraz kurunun yanında yaş da yandı gibi bir durum oldu... Kimdi kuru olan hatırlamıyorum, bilmiyorum ama böyle bir tarih yazdık orada yani. Bir sınıfı neredeyse kapattılar. İki kişi geçti sadece. Onlar da tabi; sevgili Şeyla (Halis), arkadaşımız... Onlar çok çalıştılar, biz biraz daha hani ne kadarsa o kadar çalışanlar ya da çalışmayanlar. Ama böyle bir gözü karalık oldu ve gerçekten o sene bir sessizlik oldu okulda. Daha önce hiç yaşanmamış böyle bir şey."

MİNE TUGAY VE ÖZGÜ NAMAL'IN KADERİNİ SİL BAŞTAN DEĞİŞTİREN OLAY

Yaşanan bu olay sonrası Özge Özberk ve Evrim Akın, tiyatro ile devam etmiş Özgü Namal ve Mine Tugay ise İstanbul Üniversitesi'nin sınavlarına girmişlerdi.

Okulu kazanan Özgü Namal ile Mine Tugay, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuşlardı.