'21 yıldır ekmek yemiyorum' demişti! Burcu Esmersoy söylediklerinden vaz geçti…

Ünlü manken Burcu Esmersoy geçtiğimiz günde yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Enerjik hali ve fit vücudu ile dikkat çeken Esmersoy, 21 yıldır beyaz ekmek yemediğini söyleyerek dumura uğratmıştı. Güzel manken Esmersoy, üzerinden çok zaman geçmeden söylemini değiştirdi.

"21 yıldır ekmek yemiyorum" açıklaması ile sosyal medyada gündem olan Burcu Esmersoy, önceki akşam Bebek'te bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Ekmek açıklaması sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcılarının "İşte Burcu Esmersoy'un son yediği ekmek" diyerek yayınladıkları görüntüler espri konusu olmuştu. Ünlü manken bu söylemlerini kısa sürede değiştirdi.

Bebek'te bir mekan çıkışı görüntülenen Burcu Esmersoy'a yaptığı ekmek açıklaması hatırlatıldı. 44 yaşındaki sunucu, bu kez söylemini değiştirdi ve "21 yıl değil tabii ki ama ekmek yemeyeli bayağı oldu" dedi.

Azeri şarkıcı Günel'in 'Didem' klibinde oynayan Esmersoy, bu görüntülerde elinde sandviçle görülmüştü. 1998'de çekilen klibin ardından 23 yıl geçti.