Yasak Elma dizisi yeni bölüm bugün var mı? 21 Ocak FOX yayın akışında sürpriz..

Yasak Elma bugün var mı sorusunun yanıtını merak edenler 21 Ocak Pazartesi FOX yayın akışı hakkında araştırma yapıyor. Sevenlerinin haftalardır hasret kaldığı Yasak Elma dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Yasak Elma 29. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki; 21 Ocak FOX yayın akışı içerisinde neler var? Dizinin oyuncu kadrosunda Talat Bulut; Şevval Sam, Onur Tuna ve Eda Ece gibi isimler bulunuyor. Yeni bölümde Yıldız’ın Kemal’i nikahta basmasının yankıları sürecek. Ender ve Alihan arasında ise ipler iyice gerilecek. İşte, 21 Ocak FOX yayın akışı.

merakla bekleyen dizinin sevenleri Yasak Elma bugün var mı sorusuna yanıt arıyor. 3 haftadır yeni bölümlerinin yayınlanmaması nedeniyle dizi sevenlerine hasret kalmıştı. Başrollerinde Talat Bulut ve Şevval Sam gibi iki usta ismin yer aldığı dizinin 29. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacağı duyuruldu. Yıldız, Kemal’i nikahta basmasının şaşkınlığını yaşarken, Argunlar da Erim’im kaza haberiyle sarsılır. Halit, Erim’i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. 

21 OCAK FOX YAYIN AKIŞI

FOX’ta bu akşam saat 20:00’de Yasak Elma dizisinin 29. yeni bölümü yayınlanacak. Dizinin ardından saat 00:15’te Bizim Hikaye dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.

YASAK ELMA 29. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yıldız, Kemal’i nikahta basmasının şaşkınlığını yaşarken, Argunlar da Erim’im kaza haberiyle sarsılır. Halit, Erim’i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Ender ise, Erim’in kazasından Halit’i sorumlu tutar. Kemal’in şüpheli davranışları Halit’in dikkatinden kaçmaz, Kemal’in peşine Sıtkı’yı takar ve beklemediği bir sonuçla karşılaşır. Ender ve Alihan’ın arasındaki gerginlik ise ilişkilerini başka bir boyuta taşıyacaktır. 

YASAK ELMA DİZİSİ KONUSU

Çekimleri İstanbul'da devam eden dizide; Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.