2021 Miss Turkey birincisi Dilara Korkmaz kimdir? Dilara Korkmaz kaç yaşında, aslen nereli?

Dilara Korkmaz, Miss Turkey birincisi seçildi. 20 finalistin yer aldığı yarışmada Cemrenaz Turhan ikinci, Şira Sahilli üçüncü oldu. Peki, 2021 Miss Turkey birincisi Dilara Korkmaz kimdir? Dilara Korkmaz kaç yaşında, aslen nereli? Haberimizin içerisinden yarışmacı hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Bu yıl 40'ncısı gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasında Dilara Korkmaz birincisi seçildi. Konuya yönelik detaylı bilgi almak isteyen kişiler ise Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz kimdir? Dilara Korkmaz kaç yaşında, nereli? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Arzum Onan, Çağla Şıkel ve Azra Akın'ın da katılım sağladığı yarışma muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptı. İşte Miss Turkey birincisi Dilara Korkmaz biyografisi...

2021 MİSS TURKEY 1'NCİSİ DİLARA KORKMAZ KİMDİR?

Dilara Korkmaz 23 yaşında ve 1.77 boyunca. Türkiye'nin birincisi seçilen Dilara Korkmaz Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Finans Yüksek Lisans Bölümü'nde 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürüyor.

GECEYE HANGİ İSİMLER KATILDI?

Gerçekleştirilen yarışmada, adaylar kadar juri de sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan oldu. Özellikle Arzum Onan, Çağla Şıkel ve Azra Akın için binlerce paylaşım yapılırken, Yıldırım Mayruk, Can Sandıkçıoğlu, Aslıhan Koruyan Sabancı, Emre Tuna ve Sinan Tuna gibi isimler de juri koltuğunda yerini aldı.

Miss Turkey 2021 ikincisi Cemrenaz Turhan kimdir, kaç yaşında? Cemrenaz Turhan aslen nereli?

Miss Turkey 2021 üçüncüsü Şira Sahilli kimdir? Şira Sahilli kaç yaşında, aslen nereli?