2021 Dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi belli oldu! 2 Türk yakışıklı da var

TC Candler, binlerce kişi arasından dünyanın en yakışıklı ünlülerini listeledi. Açıklanan dünyanın en yakışıklı 100 ismi arasından model, oyuncu ve şarkıcı Paing Takhon birinci oldu. Listede Can Yaman 28'inci Barış Murat Yağcı 31'inci sırada yerini aldı.

1990 yılından bu yana 'dünyanın en'lerini belirleyen yöneten yazar ve içerik yaratıcısı TC Candler, 2021 dünyanın en yakışıklı erkeklerini açıkladı. Listede 2 Türk isim de yerini aldı. 25 yaşındaki Birmanyalı model, oyuncu ve şarkıcı Paing Takhon dünyanın en yakışıklı ismi seçildi.

1- PAİNG TAKHON

İşte Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği arasına giren Türk ünlüler;

28- CAN YAMAN

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Baba tarafından Arnavut kökenlidir. Baba tarafından Yugoslavya ve Makedonya göçmeni kökenlidir. İtalyan Lisesini birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur. Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinin ardından İtalya'da büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

31- BARIŞ MURAT YAĞCI

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir Alaçatı'da dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez etme kararı aldı.

Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Anadolu Efes'te 10 sene forma giyen Barış, yaşadığı talihsiz sakatlık sonucunda basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmıştı. Bir dönem modellik de yapan Survivor Barış, voleybol, atletizm, masa tenisi ve yüzme gibi birçok farklı spor dalı ile de ilgilendi.