Okay Köksal kimdir?

Artvin’den yarışmaya katılan 31 yaşında ki Okay Köksal yarışmaya oldukça hazır ve istekli olduğunu da dile getirdi. Okay Köksal kimdir, nerelidir?

Okay Köksal kendisini şöyle anlatıyor; İyi başarılar alınca güreşte başarılı kulüpler beni almak istediler. Ankara Tedaşspor'da beni ben yapan hocalarım oldu. Birçok yurtdışı turnuvalarına giderek birinci oldum. Avrupa birinciliğim var. Tek bir yenilgim var oda dünya ikinciliği. Bu sene Türkiye Yunanistan olduğu için kolumuzu bacağımızı bırakacağız orada.

Çünkü onlar bizim ezeli rakibimiz. Bazen açken sıkıntı olabiliyor. Ancak benliğimden ödün vermeden yarışacağım. Güreş dünyanın en zor sporlarından olduğundan nabzımız yüksek yarışıyoruz. Orada bir güreşçinin neler yapabileceğini herkese göstermek istiyorum.

OKAY KÖKSAL BİYOGRAFİ

31 yaşındaki Okay Köksal, Survivor 2019'a "Neler yapabileceğimi herkese göstermek istiyorum." sloganı ile Artvin'den katılıyor. Milli güreşçi olan Okay Köksal yarışmada, ezeli rakiplerine karşı tüm gücünü ortaya koyacağını söylüyor. Okay Köksal, 7 yaşında güreşe başladığını ve bu sporda başarılar elde ettiğini ifade ediyor. Yurt dışı turnuvalarında birincilikler aldığını vurgulayan Okay Köksal, Survivor adasında soğukkanlı olacağını ve sportmenlikten ödün vermeyeceğini iddia ediyor.