Survivor 2019 Ecem Onaran kimdir kaç yaşında

Geçen yıl reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2019’un başlamasına artık çok az kaldı. 2 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan yarışma programı Survivor 2019 hakkında yine en çok merak edilen şeylerden birisi yarışmacılar oldu. Bu yıl Türkiye takımında yer alacak spor eğitmeni Ecem Onaran da bu isimlerden birisi. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Ecem Onaran kimdir, nerelidir?

Survivor 2019 başlamasına kısa bir süre kala, yarışmacılar da yavaş yavaş merak konusu olmaya başladı. 2 Şubat Cumartesi günü ekranlarda olacak Survivor 2019’da, bu yıl bir ilke gidilerek yarışmacıların halk oylaması ile seçilmesi kararı alınmıştı. Oylama sonucunda Survivor’un yeni sezonunda yarışacak olan yarışmacılardan birisi de Ecem Onaran oldu. Türkiye-Yunanistan takımlarının çekişmesine sahne olacak Survivor 2019’da, Türkiye takımında yer alacak Ecem Onaran kimdir, nerelidir? Merak edilen detaylar haberimizde…

ECEM ONARAN KİMDİR?

Ecem Onaran kendisini şöyle anlatıyor; 8 yaşında beden eğitimi öğretmenim sayesinde spora başladım. Yıllar boyunca Fenerbahçe adına yarıştım. Survivor benim için çok önemli. Belli bir yaşta atletizmi bırakmak zorunda kaldım. Yeniden parkura dönmek ve rekabeti hissetmek benim için önemli. Açlık beni zorlamaz. Mental olarak zaten çok güçlüyüm. Bunun beni zorlayacağına inanmıyorum. Yunanistan'a karşı bir yarış içinde olacağız ve ben eski milli sporcuyum. Bunun içinde rekabet var. Senelerce Türkiye adına yarıştım. Milli duygular beni daha da güçlendirecektir. Ecem Onaran yarışmadan önceki son sosyal medya paylaşımında şunları söyledi: Bugüne kadar tanıdığım tanımadığım güzel insanlar sizlere çok çok teşekkür ederim Türkiye-Yunanistan mücadelesinde yer almak benim için büyük bir gurur! Bu gururu sizlere yaşatmak için elimden geleni yapacağım. Hayalim gerçek oldu şimdi hepimizin hayali gerçek olmalı. TÜRKİYEM

kazanacak, BAYRAĞIM kazanacak!!! Hadi bakalım SURVİVOR BAŞLASIN

SURVİVOR 2019 TÜRKİYE TAKIMININ YARIŞMACILARI

Hakan KANIK

Sude BURCU
Yusuf KARAKAYA
Seda OCAK
Bora EDİN
Ecem ONARAN
Hikmet TUĞSUZ
Kader KARAKAYA
Atakan IŞIKTUTAN

Melisa EMİRBAYER
Büşra YALÇIN
Okay KÖKSAL

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2 Şubat 2019'da başlıyor. Bu seneki Survivor Türkiye-Yunanistan Survivor'ı olacak. İki ülkede de aynı anda yayınlanacak.

SURVİVOR 2019 YARIŞMACILARI

HAKAN KANIK

İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, özellikle et pişirme konusunda çok iddialı bir isim.

İtalyan mutfağını sevdiğini her fırsatta dile getiren Hakan Kanık aynı zamanda Survivor 2019 ilk yarışmacısı olmayı garantiledi.

Hakan Kanık, zorlu mücadeleye nasıl hazırlanıyor?

Günde çitf antreman yapıyorum, beslenmeler ayrı. Heftada üç gün parkurlar yapıyoruz. Profesyonel ilerliyoruz. Oyunlarda takımı sırtlarım.

Kimse beni küçümsemesin yaşımdan dolayı. Her yerde yaşımdan dolayı küçümsemdim. MasterChef'te de oldu ama Survivor'da buna asla izin vermeyeceğim. Yaşımın verdiği atiklik ve güçle takımımı sırtlayacağım.

SEDA OCAK

Survivor 2019'ün resmi olarak açıklanan ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu.

Bursalı olan Seda Ocak, 34 yaşında eski milli atlet. Atletizm antrenörlüğü yapıyor.

Parkurda kendisine çok güvenen Seda, “Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganı ile dikkat çekiyor.

Survivor 2019 yarışmacısı Seda Ocak 

Survivor 2019'ün resmi olarak açıklanan ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu. Bursalı olan Seda Ocak, 34 yaşında eski milli atlet. Atletizm antrenörlüğü yapıyor. Parkurda kendisine çok güvenen Seda, “Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganı ile dikkat çekiyor. Günde iki antreman yaptık. Bazen havuzla beraber 3 antremana çıkardık. Bunun yanı sıra atış çalıştk. Zorlandık ve değdi. Parkurlarda gözümün kara olmasının işe yaracağını düşünüyorum. Korkum yoktur canım da tatlı değildir. Hırsıma güvenirim.

Survivor 2019 yarışmacısı Kader Karakaya 

Kader Karakaya, 22 yaşında Bursalı. Fenerbahçe'de futbol eğitmenliği yapıyor.

Survivor 2019 yarışmacısı Melisa Emirbayer 

Melisa Emirbayer, 23 yaşında İzmir'de yaşıyor. 7 yaşından beri yüzme sporuyla ilgileniyor, Milli Takıma hizmet veriyor.

Survivor 2019 yarışmacısı Ecem Onaran 

Ecem Onaran, 29 yaşında İzmir'den katılıyor. spor eğitmeni

Survivor 2019 yarışmacısı Hikmet Tuğsuz

Hikmet Tuğsuz, 32 yaşında Antalyalı. Güreş antrenörlüğü yapıyor.

Survivor 2019 yarışmacısı Atakan Işıktutan 

Atakan Işıktutan, 24 yaşında Rizeli. Crossfit atlet.

Survivor 2019 yarışmacısı Büşra Yalçın 

Büşra Yalçın, 21 yaşında Tokatlı. İstanbul'da yaşıyor, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde okuyor. Profesyonel voleybolcu.

Survivor 2019 yarışmacısı Sude Burcu 

Sude Burcu, 22 yaşında İzmirli. Milli tekvandocu. Son iki yılın Türkiye şampiyonu.

Survivor 2019 yarışmacısı Okay Köksal 

Okay Köksal, 31 yaşında Artvinli. Milli güreşçi

Survivor 2019 yarışmacısı Bora Edin 

Bora Edin, 34 yaşında, İstanbullu. Crossfit eğitmeni

Survivor 2019 yarışmacısı Yusuf Karakaya 

Yusuf Karakaya, 24 yaşında Elazığ doğumlu. Profesyonel Kickboks-Muay Thai