2018’in başarı ve stil ödülleri

Ünlü isimler GQ Türkiye'nin gecesinde boy gösterdi. Yılın 'en'lerinin seçildiği törende sevilen yıldızlar, başarıları kadar kırmızı halıdaki şıklıklarıyla da dikkat çekti.

GQ Türkiye “Men of the Year Ödülleri”, 2018 yılının başarılarıyla ve stiliyle dikkat çeken erkeklerini ve kadınını seçti. Volkswagen Arena’da düzenlenen törende ünlü isimler kırmız halıda şıklık yarışına girerken gecede renkli anlar yaşandı. Dünyada en çok izlenen İspanyol dizisi “La Casa De Papel” dizisinin Berlin’i Pedro Alonso da gecede boy gösterdi. 'Yılın Uluslararası Starı Ödülü'nü alan Alonso, "İstanbul sinematogratif, kalabalık, zengin ve sıcak bir şehir. Burada çok güzel bir zaman geçirdim. İleride kız arkadaşım Tatyana ile gelip birkaç gün kalıp resim çizeceğiz" dedi. Törende merhum sanatçı Ara Güler’in 'Onur Ödülü'nü Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Akhan aldı. 

Gecenin yıldızları

- Müslüm Gürses’i canlandırdığı 'Müslüm' filmiyle 2018’in en çok konuşulan performansını sergileyen Timuçin Esen, 'İkon Ödülü'nü oyuncu Engin Günaydın’ın elinden aldı. 

- ‘Yılın Yükselen Adamı' seçilen Can Yaman, ödülünün yarısını 'Erkenci Kuş'taki partneri Demet Özdemir’in hak ettiğini söyledi. Özdemir'in, gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 

- Selçuk Yöntem, 'Yılın Kadını Ödülü'nü Demet Evgar’a takdim etti. 

- 'Yılın Komedyeni' seçilen Enis Arıkan, ödülünü yakın dostu Ezgi Mola’dan aldı. İkili esprileriyle güldürdü. 

- Türk Sineması'na Destek Ödülü’nü ise 'Organize İşler Sazan Sarmalı' filminin ekibine Türker İnanoğlu verdi. Filmin yapımcısı Yılmaz Erdoğan, bu ödülü Türk Sineması adına aldığını söyleyerek uzun süre alkışlandı.