2018 Miss Turkey birincisi Şevval Şahin'in final günü başına bakın neler gelmiş! İlk kez anlattı

2018 Miss Turkey birincisi Şevval Şahin, Mert Vidinli'nin Youtube kanalında yayınlanan Sıkıştıran Sorular programına konuk oldu. Yaptığı açıklamalar ile sık sık magazin gündeminde yerini alan Şevval Şahin, Miss Turkey finalinde başına gelenleri ilk kez anlattı. Şahin, ' Hiçbir zaman yarışma modunda değildim. Ama final gününe hasta uyandım, hatta o gün bayıldım. İlaçlarla ayağa kalktım' dedi.

Sevgilisi Marcus Aral ile Bali tatilinde olan ve uzun zamandır Türkiye'ye gelmeyen 2018 Miss Turkey birincisi Şevval Şahin, Mert Vidinli'nin Youtube'da ekrana getirilen 'Sıkıştıran Sorular' programına konuk oldu.

Bali en iyi tatilim, ancak bu sürede Türkiye'yi çok özledim. En az 1 ay Türkiye'de olacağım' diyen Şevval Şahin, 2018 Miss Turkey'de birinci oldu. Yarışma ile ilgili kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Şahin, şunları söyledi:

'O GÜN BAYILDIM'

'Miss Turkey'e eğlenmek amacıyla katıldım. Hiçbir zaman yarışma modunda değildim. Ama final gününe hasta uyandım, hatta o gün bayıldım. İlaçlarla ayağa kalktım, kendimi motive ettim ve podyuma çıktım.'

'SON 2 YILDA TÜRKÇEM GELİŞTİ'

Konuşmasında sık sık İngilizce kelimeler tercih ettiği için eleştirilen Şahin, '6 yaşımdan itibaren Londra'da yaşadım. Son 2 yılda Türkçem gelişti. İngilizce düşündüğüm için araya maalesef İngilizce kelimeler giriyor' ifadelerini kullandı.