2017 yılının sansasyonel magazin olayları

Sanat dünyası, 2017’yi yine bomba olaylar, çok konuşulan ilişkiler ve tartışmalarla bitirdi! Kimi ünlü isim, geçen yılı başarı ve mutluluklarla taçlandırırken kimi isim ise tatsız anılarıyla hafızalara kazındı. İşte biz de 2018’in ilk gününde 2017 yılından geriye kalan, hafızalardan uzun süre silinmeyecek magazin olaylarını sizler için mercek altına aldık.

YILIN OLAYI

Sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'taki lüks bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürüldü. Ardından Filiz Aker intihar etti. Şaşmaz'ın eşi Yasemin Hanım, 5 aylık hamileydi. 

YILIN YASAK AŞKI

Ebru Şallı, gönlünü evli işadamı Uğur Akkuş’a kaptırdı. İkili, Bodrum’da bir teknede el ele görüntülendi. İlişkileri hakkında konuşmak istemeyen çiftin imam nikâhı dahi kıydığı iddia edildi. 

YILIN FİLMİ

‘Ayla’ filmi 5 milyonu aşan gişesiyle listeye adını altın harflerle yazdırdı.

Yılın sürpriz aşkı 

Sanat dünyasında olay çok! 2017 yaz aylarında yazar Metin Hara ile top model Adriana Lima’nın aşkı hem ülkemizde hem de dünya basınına bomba gibi düşmüştü. İkili hakkında ‘reklam ilişkisi’ yorumları yapılmış ancak çift bunu kabul etmemişti. 

- Mustafa Ceceli-Selin imer 
- Tuba Büyüküstün-Umut Evirgen 
- Ahmet Kural-Sıla

Yılın günah keçisi

Eser Yenenler evinde verdiği partide Murat Boz ve Bahar- Nihal Candan Kardeşlerle eğlenmişti. Parti sonrası Boz, Aslı Enver'den ayrıldığını duyurdu. Ayrılıkta günah keçisi Yenenler seçildi. 

Boz ile Enver, kısa ayrılık sonrası barıştı. 

YILIN SKANDALI

Hande Bermek’le evli olan sunucu Murat Başoğlu, Bodrum'da bir teknede öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu'yla samimi bir şekilde görüntülendi. Skandal ilişkinin ortaya çıkmasıyla Hande Bermek ile Başoğlu evliliklerini bitirdi. 

YILIN AYRILIĞI

Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy, 6 yıllık ilişkilerini sonlandırdı. Sabancı, aylar sonra ünlü mankenin telefonunda kendisi ve annesi Arzu Sabancı hakkında yazılan mesajları gördüğünü açıkladı.    

YILIN GAFLARI 

MIss Turkey 2017 birincisi seçilen Itır Esen, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında attığı çirkin tweetle tacını kaybetti. Modacı Nur Yerlitaş'ta şehitler hakkında sarf ettiği skandal sözlerle büyük tepki topladı. 

Aramızdan ayrılanlar

Geçen yılda mutlu olaylar kadar üzücü gelişmelerde yaşandı. Sanatçı Harun Kolçak, İbrahim Erkal, oyuncu Ayberk Atilla ve Halit Akçatepe'nin ölümü sevenlerini yasa boğdu. 

YILIN ÖZGÜR İSMİ

Deniz Seki, 2014 yılından bu yana kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden 5 Haziran günü tahliye olarak özgürlüğüne kavuştu. 

Jet ayrılılık

Tuğba Özerk, menajeri Altan Nuh’la ile dünya evine girmişti. Ancak ikilinin bu mutlulukları kısa sürdü. Ünlü çiftten Özerk, şiddet gördüğünü iddia ederek 5 ay sonra boşandı. 

Yılın tartışması 

Geçen sene Kaan Tangöze’nin eşi Seçkin Piriler’i Kıvılcım Ural’la aldatması yılın olayı olmuştu. Ancak zaman geçse de bu aşkın etkileri hâlâ bitmedi! Ural, Piriler'in oğlu Hakan'ı evden kovduğunu iddia etti. Piriler, bu suçlamaları jet hızıyla yalanlarken soluğu mahkemede aldı. 

Yılın boşananları 

Düğünler kadar olaylı boşanmalarda magazin sayfalarında yer aldı. Mustafa Ceceli-Sinem Ceceli, Coşkun-Ceyda Sabah çiftlerinin bu kararları ise olay oldu ve çok sayıda eleştiri aldı. 

- Birce Akalay - Sarp Levendoğlu 
- Murat Dalkılıç - Merve Boluğur 
- Tuba Büyüküstün - Onur Saylak 
- Tülin Şahin - Memet Özer

YILIN NiSPET FOTOĞRAFI 

Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le birlikte olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ergen'e en sert eleştiri yıllardır küs olduğu Seren Serengil'den geldi. Birbiriyle mahkemelik olan ikilinin bir davette karşı karşıya gelmesi böyle ilginç bir karenin ortaya çıkmasına neden oldu. 

YILIN DÜĞÜNLERİ

2017’ye damga vuran düğünü kuşkusuz 3 gün 3 gece süren Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti oldu! Ünlüler dünyasında nikâh masasına oturanlar ise bununla sınırlı değil! İşte 2017’de yaşadıkları aşkları ‘evet’le taçlandıran isimler… 
- Burak Özçivit- Fahriye Evcen 
- Gizem Karaca - Kemal Ekmekçi    
- Azra Akın - Atakan Koru 
- Caner Erkin - Şükran Ovalı 
- Hande Soral - İsmail Demirci 
- Tolgahan Sayışman - Almeda Abazi
- Rüzgar Erkoçlar - Tuğba Beyazoğlu

YILIN KISKANÇ ÇİFTLERİ

KızlarSoruyur intenet sitesi '2017'nin kıskançlıkta zirve aşığı' listesini yayımladı. Eşi Burak Özçivit'e Instagram'da iltifat edenleri engelleyen Fahriye Evcen birinci, Sinem Kobal'ın Arda Turan'la fotoğraflarını sildirten Kenan İmirzalıoğlu da ikinci oldu. 

Yılın sürpriz evliliği

Dokuz yıllık eşi Sinem Gedik'ten ayrıldıktan 1 hafta sonra Selin İmer'le beraberlik yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli, yılın en çok eleştiri alan isimlerinden oldu. Fanlarından çok sayıda olumsuz yorum alan ünlü popçu, tüm bunlara rağmen sosyetik isim Selin İmer'le Çubuklu Vadi Konakları'nda aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle nikâh masasına oturdu. Mustafa Ceceli'nin Arın adında bir oğlu var. 

YILIN BEBEKLERİ

birçok ünlü isim bu yıl ilk annelik heyecanını yaşadı. Gülşen ocakta Azur Benan'ı kucağına alırken Ebru Yaşar da şubatta çifte mutlululuk yaşadı. Sanatçı ikizleri Ebrusu ve Hasan Poyraz'ı dünyaya getirdi. 

YILIN KAZANANI

Nusret Gökçe, yaptığı tuz hareketiyle ününü dünyaya yaydı. ABD’deki talk show programlarına konu olan Gökçe’nin grafitileri birçok ülkenin duvarlarını süsledi.