Yerini kimse dolduramayacak! 2. sezon onayı alan Alparslan Büyük Selçuklu'da sürpriz ayrılık!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi adım adım sezon finaline yaklaşıyor. Sezon finaline artık çok az bir zaman kala dizide bir veda yaşanacak ve sevenleri büyük üzüntü yaşayacak. Son olarak aktarılanlara göre, Evdokya karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın son sahnesini çekip ekibe veda etti.

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da bomba bir ayrılık yaşanacak. Bilindiği üzere ilk sezonda yayınlanan tüm bölümleriyle izleyicilerini ekran başına kilitlemişti. İkinci sezon onayı alan dizide bir veda yaşanacak. Evdokya karakterini canlandıran Gizem Karaca diziye veda edecek.

BİR VEDA YAŞANACAK

Alparslan Büyük Selçuklu için sezon finali vakti gelip çatıyor. Haziran ayına az bir zaman kala dizide bir veda yaşanacak.

SON SAHNESİNİ ÇEKTİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Evdokya karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın son sahnesini çekip ekibe veda ettiği öğrenildi.

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanik göçmenidir. Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca, lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı.

2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oynadı. Film 21 Kasım'da vizyona girdi. Karaca 2014 Haziran ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrol oynadı. Dizi, 17 Haziran 2015'te sona erdi. 2017'de İçimdeki Fırtına dizisinde rol almaya başladı. Aynı yıl Kara Sevda dizisine Komiser Mercan rolü ile katıldı ve birkaç bölüm sonra ayrıldı.