Hayranları şokta! 2. sezon için gün sayan Yargı'da ipleri koparacak ayrılık!

İlk sezonuyla dikkatleri üzerine çeken Yargı dizisinin sezon finalinde dikkat çeken gelişmeler ardı sıra yaşanmıştı. 34. bölümüyle sezon finali yapan diziye bomba bir isim veda etti. Diziyle sözleşmesi biten ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu Yargı'ya veda eden isim olacak. Gelen bilgilere göre, güzel oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.


34. bölümüyle sezon finali yapan Yargı dizisinde 2. sezon öncesi bomba bir ayrılık yaşandı. Sezon finalinde yaşanan zaman atlamasının dikkat çektiği dizide sözleşmesi biten isimlerden birisinin vedası çok konuşulacak. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı dizinin 2. sezonunda Neva karakterine hayat veren güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu diziye veda eden isim olacak.

VEDA EDİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yargı'nın 2. sezonunda Neva karakterine hayat veren güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu diziye veda eden isim olacak.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Sezon finalinde yaşanan zaman atlamasının dikkat çektiği dizide sözleşmesi biten Gümülcinelioğlu vedasıyla hayranlarını şok edecek.

BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU KİMDİR?

22 Ekim 1991 tarihinde İstanbul'un Fatih ilçesinde doğdu. Bahçelievler Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lise eğitimi sırasında yaz aylarında Londra, Cenevre ve Brüksel'de yaz okullarında eğitim gördü.

Liseden mezun olduktan sonra AFS programıyla burslu olarak bir yıl ABD'nin Kansas eyaletinde bir kasabada liseye devam etti ve ikinci lise diplomasını aldı.

ABD'de iken bir müzikal oyunda rol aldı ve müzikal tiyatro eğitimine başladı. Geçirdiği rahatsızlık üzerine eğitimini bırakarak Türkiye'ye döndü.