2. Sayfa programının ihanet iddiası olay yarattı! Hazal Kaya ile Ali Atay Twitter'da gündem oldu

TV8'de ekrana getirilen 2. Sayfa programının sosyal medya hesabından yapılan ''Zavallı kız kocasının gizli çapkın olduğunu nereden bilsin'' paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. O ünlü çiftin Hazal Kaya ile Ali Atay olduğu iddiası Twitter'da gündem oldu. Hazal Kaya, Ali Atay'la evliliğinin üçüncü yıldönümü için paylaşımda bulundu. İhanet iddialarının ardından ikiliden konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı Erdoğan, 2. Sayfa programının Instagram hesabından yakın zamanda evlilik yıldönümü kutlayacak ünlü bir çiftin ihanet nedeniyle zor günler geçirdiği iddia edildi. Sunucular isim vermezken o kişinin Hazal Kaya'nın eşi Ali Atay olduğu öne sürüldü.

HAZAL KAYA'NIN EŞİ ALİ ATAY HAKKINDA İHANET İDDİASI

Yapılan paylaşımda "Bir de örnek çift diyorduk! Bir de bu aralar yıl dönümlerini kutlayacaklar... Zavallı kız kocasının gizli çapkın olduğunu nereden bilsin. Gizlide olan gizli kalmıyor maalesef" ifadelerine yer verildi.

ALİ ATAY TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Programın ana hesabından yapılan paylaşımının ardından Ali Atay, Twitter'ın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise "Çıkan bu haberlere kesinlikle inanmıyorum" yorumunda bulundu.

HAZAL KAYA, ALİ ATAY İLE EVLİLİK YILDÖNÜMÜ KUTLADI

Hazal Kaya, Ali Atay ile üçüncü evlilik yıldönümü ise şu sözlerle kutladı: "Şu fotoğrafın üstünden nasıl üç yıl geçer aklım almıyor. Senle geçen her yıl birbirinden güzel! Nice yıllarımız olsun beraber. Sana çok aşığım"

Ali Atay da eşi Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin fragmanını paylaşarak "Helal olsun sevgilime be! Gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Ali Atay için yapılan bazı yorumlar...