2 Eylül MasterChef eleme adayları: MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Tv8 ekranlarının heyecan dolu yarışma programı MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden lezzetli tariflerin pişirildiği program hem öğretiyor hem de izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Yarışmanın önceki bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanmıştı. Yeni bir dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya gelen kırmızı ve mavi takım kozlarını paylaştı. Peki, 2 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye eleme adayları oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında netleşmeye başladı. Yarışmanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takımın kazanması üzerine kırmızı takımdan iki isim eleme potasına gitmişti. Programın 2 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte MasterChef eleme adayları...

2 EYLÜL MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef’te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanmıştı. Yeni bir dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya gelen mavi ve kırmızı takım kozlarını paylaştı. Celal kaptanlığındaki mavi takım, Eray kaptanlığındaki kırmızı takıma karşı yarıştı. Şefler yarışmacılardan Gluten içermeyecek 5 farklı lezzet pişirmelerini istedi. Kıran kırana verilen mücadelede zaman zaman tansiyon yükseldi. Şefler tadım yaptıktan sonra kazanan takımı açıkladı. MasterChef'te haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kırmızı takımın kazanması üzerine mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Somer Şef bireysel dokunulmazlıkta yarışmacılardan Uzak Doğu'nuın sevilen lezzeti Tom Yum çorbasını yapmalarını istedi. Kıran kırana mücadelede finale Barbaros ve Berker kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununu galibi Barbaros oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef’in ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandığı için kırmızı takım yarışmacıları arasında oylama yapılmış ve ilk eleme adayları Özgül ve Duygu olmuştu. Haftanın diğer eleme adayları ise oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında belli oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunun kazanan Barbaros eleme potasına Berker'i gönderdi. Daha sonra mavi takım yarışmacıları arasında oylama yapıldı ve en çok oyu alan isim Ebru oldu.