18 Haziran Oyna Kazan ipucu sorusu ve editörün kıyağı

Oyna Kazan ipucu sorusu ve editörün kıyağı yarışmacılar tarafından aratılmaya başlandı. Oyna Kazan ipucu sorusu belli oldu mu? Her gün binlerce kişinin oynadığı hem eğlenceli hem de öğretici yarışma programı Oyna Kazan mobil platformda oynanıyor. İşte 18 Haziran Oyna Kazan editörün kıyağı ve ipucu sorusu

18 Haziran Oyna Kazan ipucu sorusu ve editörün kıyağı belli oldu mu? Onedio tarafından düzenlenen ve binlerce kişi tarafından oynanan mobil yarışma programı Oyna Kazan ipucu sorusu ve editörün kıyağı merak ediliyor. Sunuculuğunu İbrahim Selim'in üstlendiği Oyna Kazan da tıpkı Hadi ve Eleq'te olduğu gibi gerçek para ödülü kazandırıyor, ancak yarışmanın mekaniği diğerlerine göre biraz daha farklı ilerliyor. İşte Oyna Kazan ipucu sorusu ve editörün kıyağı

Oyna Kazan ipucu sorusu henüz belli olmadı. 

Oyna Kazan editörün kıyağı belli oldu! Haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Türkiye'de mahkeme kararıyla erişim yasağı getirilen siteler hangileridir?

Cevap: Twitter, Youtube

Oyna Kazan’da nasıl para kazanılır?

OYNA KAZAN'DA NASIL PARA KAZANILIR?

Sunuculuğunu İbrahim Selim'in üstlendiği Oyna Kazan da tıpkı Hadi ve Eleq'te olduğu gibi gerçek para ödülü kazandırıyor, ancak yarışmanın mekaniği diğerlerine göre biraz daha farklı ilerliyor. Örneğin; Hadi'de toplamda 12 soru bulunuyor ve toplam ödül son soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasında paylaştırılıyor. Fakat Oyna Kazan'da bu durum biraz daha farklılık gösteriyor. Öncelikle şunu belirtmemiz gerekiyor; Oyna Kazan'da spesifik bir soru sayısı bulunmuyor, "Kazandıran Sorular"a geçmek için geriye 10 kişinin kalması gerekiyor. 10 kişi kaldığında herkes en düşük ödülü halihazırda kazanmış oluyor. Ama büyük ödülü kazanmak için geriye bir kişinin kalması gerekiyor. O yüzden son 10 kişi kalana kadar para kazandıran sorulara geçilmiyor, bu da soru sayısının sürekli değişmesine neden oluyor.

Oyna Kazan'da nasıl joker kazanılır?                             

OYNA KAZAN'DA NASIL JOKER KAZANILIR?

Oyna Kazan'daki joker mantığı da diğer yarışmalardan biraz farklı olarak karşımıza çıkıyor. "Ekstra Can", "Eleme" ve "Çift Cevap" olmak üzere üç farklı joker türü bulunuyor ve bu jokerleri "Kazandıran Sorular"dan önce kullanmanız gerekiyor. Son 10 kişi kaldığında haksız rekabeti önlemek için bu jokerleri kullanmanıza imkan verilmiyor. Jokerleri kazanmak için başka birinin sizin kullanıcı adınızı referans göstermesi gerekiyor. Eğer daha fazla hakkınız olsun istiyorsanız her türden tek joker için 2,99 TL ya da 6 adet joker için 12,99 TL ödemeniz gerekiyor. Platformda şimdilik "2'li Full Joker Paketi" adlı bir paket de bulunuyor ve 6,99 karşılığında her jokerden ikişer adet almış oluyorsunuz.

Onedio tarafından hayata geçirilen ve şu anda beta sürümünde olan Oyna Kazan'ı App Store ve Google Play Store'dan indirmek mümkün. Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra "Giriş Bileti" yazan yere kod olarak, Türkçe karakterlerle "oynadıkçakazan" yazmanız yeterli oluyor. Akabinde siz de Oyna Kazan'da yarışmaya başlayabiliyorsunuz. Uygulamanın beta sürümünden ne zaman çıkacağı ise henüz belli değil, ancak tek seferde yarışan kullanıcı sayısının 1600'leri geçtiğini de belirtelim.