15/07 Şafak Vakti oyuncusu Doğa Özüm'den filmle ilgili itiraf!

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Baran Bölükbaşı, Tugay Mercan, Aslıhan Karalar ve Nazan Diper gibi isimlerin rol aldığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin destansı mücadelesinin anlatıldığı 15/07 Şafak Vakti filminin oyuncularından olan Doğa Özüm, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özüm, 'Çengelköy'e gittim ve o pastanede oturdum, çay içtim. Müşteriler, dükkân çalışanları, oranın hikâyesi ve dokusu beni çok etkiledi. Vurulduğum sahnenin gerçeğini düşünmeden oynayamadım. Benim için zor bir sahneydi.' ifadelerini kullandı.

15/07 Şafak Vakti filminin başrol oyuncularından olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından desteklenen filmde, Çengelköy'de pastanede çalışan üniversite öğrencisi Sultan karakterine hayat veren Doğa Özüm, rolüne hazırlık sürecinden bahsederken en çok zorlandığı sahneyi anlattı.

'BENİM İÇİN ZOR BİR SAHNEYDİ'

'Karakter için bolca gözlem yaptım' diyen Doğa Özüm, şunları söyledi:

'Çengelköy'e gittim ve o pastanede oturdum, çay içtim. Müşteriler, dükkân çalışanları, oranın hikâyesi ve dokusu beni çok etkiledi. Vurulduğum sahnenin gerçeğini düşünmeden oynayamadım. Benim için zor bir sahneydi. Duygu yoğunluğum çok yüksek oldu.'