14 Şubat reyting sonuçları açıklandı

Perşembe günü reyting sonuçları merak edilen konular arasında yer alıyor. Tek Yürek, Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma dizilerinin reyting sıralamasının nasıl olduğu araştırılıyor.

14 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Totalde Bir Zamanlar Çukurova birinci, Bir Zamanlar Çukurova (Özet) üçüncü oldu. Dördüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, beşinci sırada Bizim Hikaye, altıncı sırada ise Avlu yer aldı.

AB grubunda da Bir Zamanlar Çukurova zirvede yer aldı. Dördüncü sırada Bir Zamanlar Çukurova (Özet), beşinci sırada Avlu, altıncı sırada ise TRT'nin yeni dizisi Tek Yürek yer aldı.

GEÇEN HAFTA HANGİ DİZİ BİRİNCİ OLMUŞTU?

7 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde Bir Zamanlar Çukurova 31.44 share alarak birinci, Bir Zamanlar Çukurova özet 16.1 share alarak üçüncü, Avlu 12.34 share alarak beşinci oldu. AB puan türünde birinci sırada 28.97 share alan Bir Zamanlar Çukurova, üçüncü sırada 15.86 share alan Bir Zamanlar Çukurova özet, dördüncü sırada 13.17 share alan Çarpışma, beşinci sırada 10.23 share alan Avlu, altıncı sırada 8.62 share alan Tek Yürek dizisi yer aldı. ABC puan türünde 29.35 share alaran Bir Zamanlar Çukurova zirvenin sahibi oldu.

TOTAL

AB

ABC