14 Aralık reyting sonuçları belli oldu! Azize, Kuzey Yıldızı İlk Aşk kim birinci?

14 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılmaya başladı. Cumartesi akşamı sevdikleri dizileri veya yarışmaları izleyenler reyting sıralamasını görmek istiyor. 14 Aralık akşamı Show TV'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, yeni günüyle Kanal D'de Azize, ATV'de Kim Milyoner Olmak İster yarışması, TRT'de Kalk Gidelim ekranlara geldi. 14 Aralık reyting sonuçlarına dair bilgiler haberimizde sizlerle..

14 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? sorusu TV izleyicileri tarafından merak ediliyor. Dizilerin ve yarışmaların yeni bölümlerin yayınlanmasının ardından reyting sıralaması araştırılıyor. Bu akşam Show Tv'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Kanal D'de Azize ve FOX TV'de Yaparsın Aşkım yarışması yeni bölümleri ile izleyicileri ile buluştu. 14 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? diye merak edenleri çin Azize, Kuzey Yıldızı İlk Aşk reyting sıralaması sizlerle..

14 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 

14 Aralık Cumartesi reyting sonuçları açıklandı. Cumartesi ekranlarının zirvedeki dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk Total seyirci kitlesinde yine birinci oldu. 

7 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI (GEÇEN HAFTA)

Total puan türünde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi birinci, O Ses Türkiye üçüncü oldu. AB puan türünde ise O Ses Türkiye ikinci sıraya, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi üçüncü sıraya yerleşti.