Gelinim Mutfakta 13 Kasım haftanın birincisi belli oldu! Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

13 Kasım Gelinim Mutfakta elenen isim ve haftanın birincisi bugün belli olacak. Onur Büyüktopçu tarafından sunulan yarışma programında yarışmacılar bugün gelinlik giyerek tatlılarını yaptı. Uzun süredir Kanal D'de yayın yapan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi puanlama sonrası belli olacak. Hafta boyunca en düşük puanı toplayan isim 13 Kasım Gelinim Mutfakta'dan elenecek. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve elenen isim yoğun ilgi görüyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan gündüz kuşağı yarışma programı Gelinim Mutfakta hafta boyunca en yüksek puanı toplayan isim haftanın birincisi olarak seçilirken, en düşük puanın alan yarışmacıda elenecek. Peki, 13 Kasım Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi 90 puanla  5 altın bileziğin sahibi İlayda oldu

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta gün birincisi Aysun oldu. Aysun 8. çeyrek altınını aldı.

GELİNİM MUTFAKTA ELENEN İSİM KİM?

Eleme potasında Gizem ve Esra oldu. Açıklanan sonuçlara göre bu hafta yarışmaya veda eden isim 56 puanla Gizem olmuştu.

Esra veda anında kayınpederinin rahatsızlığını öğrendi. Bu yüzden yarışmadan çekilme kararı aldı. Gizem yarışmada kalırken Esra yarışmaya veda etti. 

GELİNİM MUTFAKTA 

 Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday "Gelinim Mutfakta"da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.