14 Eylül Pazartesi Sihirli Annem neden yok? Sihirli Annem bitti mi?

Sevilen dizi Sihirli Annem tekrar bölümleriyle Kanal D ekranlarından seyirci ile buluşmaya başladı. Fakat 14 Eylül tarihli Kanal D yayın akışında Sihirli Annem bulunmuyor. Dizinin saati olan 11.00'da Zahide Yetiş'le Gelin Görün programı yayınlanmaya başladı.

Sihirli Annem tekrar bölümleriyle hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanıyordu. 14 Eylül Pazartesi günü Sihirli Annem izlemek için TV'yi açanlar dizinin yayında olmadığını gördüler. Saat 11.00'da Sihirli Annem yerine Zahide Yetiş'le Gelin Görün isimli yarışma programı yayınlandı.

SİHİRLİ ANNEM NEDEN YOK?

Sihirli Annem hafta içi her gün 11.00'da Kanal D'de tekrar bölümleriyle ekrana geliyordu. 11 Eylül Cuma gününe ait yayın akışında Sihirli Annem yer almıyor. Onun yerine Zahide Yetiş'le Gelin Görün yayınlanıyor.

Sihirli Annem hafta içi her gün seyirci ile buluşmaya devam ediyor fakat dizinin yayın saatinde güncelleme yapıldı. Sevilen dizi artık 07.00'da ekrana geliyor. 

SİHİRLİ ANNEM NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan'ın paylaştığı dizide, Betüş isimli bir perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi sonucu başlarından geçen macera dolu hayatlarını konu alıyor.

Dizinin ilk bölümü 27 Şubat 2003'te Kanal D'de yayımlandı. 119. bölümün ardından 2006 yılında Star TV'ye geçti. 4.sezon(2005-2006), 22 Nisan 2006'da 131. bölümüyle sona erdi. 5 yıl sonra yoğun istek üzerine 29 Nisan 2011'de tekrar Star TV'de yayımlanmaya başladı. 3 sezon daha yayımlandıktan sonra 10 Mart 2012'de 7. sezon 240. bölümüyle ekranlara veda etti.

SİHİRLİ ANNEM NEREDE ÇEKİLDİ?

Sihirli Annem dizisinin çekimleri İstanbul Ata Film Stüdyolarında gerçekleştirildi. Dizide Betüş ve ailesinin hikâyesi İstanbul'da geçmektedir. Ancak dizinin bazı mekanları hayal ürünüdür. Bazı şatolar, gezegenler gibi hayal ürünü mekanlar animasyon olarak hazırlanmış ve oyuncular bu mekanlara blue-box teknolojisiyle yerleştirilmiştir.