10 ünlü ismin kendilerinden daha ünlü olan 10 çocuğu

Anne ve babaları sürekli gözler önünde olan ünlü isimlerin çocukları da bu popülariteden nasibini alıyor. Ünlüler çocuklarını kameralardan uzak tutmak istese de magazin basınının kadrajına yakalanmadan edemiyor. Şimdilerde baktığımızda ünlü isimlerin çocukları kendilerinden çok daha ünlü olmuş durumda. İşte 10 ünlü ismin kendilerinden daha ünlü olan 10 çocuğu...

Göz önünde olan isimlerin çocukları da en az kendileri kadar basının ilgisini çekiyor. Birçok ünlü ismin çocuğu anne ve babasının önüne geçmiş durumda. İşte 10 ünlü ismin kendilerinden daha ünlü olan 10 çocuğu...

ACUN ILICALI – ŞEYMA SUBAŞI

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızları Melisa ikilinin birlikteliğinden dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıllarda boşanan Ilıcalı ile Subaşı, kızları Melisa için görüşmeye devam ediyor. Melisa hem annesi hem de babası ile zaman geçiriyor.

FAHRİYE EVCEN – BURAK ÖZÇİVİT

2017 yılında nikah masasına oturan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan hem yakışıklılığı hem de tarzı ile şimdiden annesi ve babası kadar ünlü olmuş durumda.

DEFNE SAMYELİ

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile olan evliliğinden dünyaya gelen Derin ile Deren giyim tarzları, makyajları ve estetikleri ile gündemden düşmüyor. Daha 18 yaşına yeni giren Derin Talu tarzı ile sık sık eleştirilirken Deren Talu oyunculuk alanında ilerleme kararı aldı.

MERYEM UZERLİ

Meryem Uzerli popüler olmasını sağlayan Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldığı dönemde Can Ateş ile birliktelik yaşadı. Uzerli, hamile kalırken tükenmişlik sendromuna girerken Almanya'ya döndü. İlk kızı Lara ile sık sık sosyal medyadan paylaşım yapan Uzerli, geçtiğimiz günlerde Amerikalı sevgilisinden dünyaya gelen kızı Lily Koi'yi kucağına aldı.

ŞEVVAL SAM

Şevval Sam'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Tarık Emir Tekin, Metin Tekin ile olan evliliğinden dünyaya geldi. Tarık Emir, magazin basınının gözde isimlerinden olurken şimdilerde Sadakatsiz'de rol alıyor.

FİLİZ AKIN

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Filiz Akın'ın Türker İnanoğlu ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu İlker İnanoğlu da oyunculuk yapıyor.

MEHMET ALİ ERBİL

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile olan evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımları ile magazin basınında sık sık yerini alırken hem sunuculuk yapıyor hem de oyunculuk.

KEREM ALIŞIK

Oyuncu bir aileden gelen Kerem Alışık, oğluna babasının adı olan Sadri'yi koydu. Sadri Alışık da ailesinin izinden giderek oyunculuk alanında ilerliyor.

DEMET AKALIN – OKAN KURT

Demet Akalın'ın kızı Hira da en az annesi kadar magazin basınında popüler bir isim. Geçtiğimiz aylarda TikTok'ta fenomen isimlere gönderdiği paralar ile gündeme gelmişti.

DENİZ AKKAYA

Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapıyor. Ayşe de annesi kadar popüler olmuş durumda.