Bir Başka Güzel 8 Ekim 2021 kim elendi? 1 Başka Güzel elenen isim belli oldu!

Show Tv'nin sevilen ve ilgi ile takip edilen yarışma programı Bir Başka Güzel de haftanın final heyecanı yaşanıyor. 1 Başka Güzel haftanın birincisi kim? Bir Başka Güzel 8 Ekim 2021 kim elendi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Türkiye'nin bir başka güzelini arayacağı programda 12 kadın, Türkiye'nin yeni yıldızı olmak için kıyasıya mücadele ediyor. İşte tüm merak edilenler...

BBO Yapım imzalı moda programı yarışması 1 Başka Güzel de haftanın final heyecanı yaşanıyor. Binlerce aday arasından seçilen 12 yarışmacı, önce takımı için sonra da bireysel olarak mücadele ediyor ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışıyorlar. Peki, 1 Başka Güzel haftanın birincisi kim? Bir Başka Güzel 8 Ekim 2021 kim elendi?

1 BAŞKA GÜZEL HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

1 Başka Güzel haftanın birincisi mavi takım oldu.

BİR BAŞKA GÜZEL 8 EKİM 2021 KİM ELENDİ?

Bir Başka Güzel'de bu hafta mavi takımdan Dihşah ve Yağmur potaya giren isimler oldu. Kırmızı takımdan ise Server eleme potasına girdi.

Yapılan oylama sonucu Yağmur, 1 Başka Güzel'e veda eden isim oldu.

BİR BAŞKA GÜZEL FORMATI NEDİR?

"Bir Başka Güzel", Dünya'nın ve Türkiye'nin değişik yerlerinden katılan yarışmacılarıyla ekranlarda moda rüzgarı estirecek!

Binlerce aday arasından seçilen 12 yarışmacı önce takımı için sonra da bireysel olarak mücadele edecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacak. Hırsın ve rekabetin yer aldığı programda birbirinden değişik showlar da olacak.

Yarışmacılar, konusunda seçkin bir jüri karşısına çıkacak. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, ünlü girişimci Selin Ciğerci ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan... "Bir Başka Güzel" Esra Eron'un sunumuyla seyirciyle buluşacak.

Bu zamana kadar yapılan moda yarışmalarına benzemeyen "Bir Başka Güzel"de, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan, podyumda rüzgar gibi esip moda benden sorulur diyen 12 farklı kadın