1 ay önce eşinden boşanan Ceren Moray'ın görüntülendiği gizemli erkek arkadaşından şaşırtan 'sarımsak, soğan' çıkışı

1 ay önce Fransız Nico Brun ile boşanma kararı alan ünlü oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz akşam bir erkek arkadaşı ile görüntülendi. Ceren Moray, ''Yanımdaki çok yakın arkadaşım'' ifadelerini kullandı. Genç adam da ''Manyak mısınız? Ben burada akşama kadar soğan, sarımsak doğruyorum. Ceren'le alakam yok'' sözleri ile gazetecilere tepki gösterdi.

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Ceren Moray, 2017 yılında Fransız Nico Brun ile nikah masasına oturdu. Ancak Ceren Moray ile Nico Brun geçtiğimiz ay boşanma kararı alarak evliliklerini bitirdi.

Ünlü oyuncu Ceren Moray, önceki akşam bir mekanda erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Basın mensuplarını karşısında görmesi ile kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Moray, "Yeni bir aşka mı yelken açtınız?" sorusuna "Arkadaşımla beraberdim. Şimdi evime gidiyorum. Yanımdaki çok yakın arkadaşım" yanıtını verdi.

Moray'ın gizemli erkek arkadaşı ise, "Ne yapıyorsunuz siz? Manyak mısınız? Ben burada çalışıyorum. Akşama kadar soğan, sarımsak ve pırasa doğruyorum. Ceren ile alakam yok" sözleri ile gazetecilere tepki gösterdi.