Zengin lezzetler eşliğinde tatil

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

23 yıldır Bodrum’un parlayan yıldızı, mavi bayraklı plajı, akvaryum koyuyla, üst, üste aldığı ödüllerin yanı sıra, ülke turizmine katkı sağlayan ISIS Hotel & Spa bu yıl da adından söz ettiriyor. Otelin içinde yer alan restoranlar ünlü gurmelerden tam not alıyor. Ultra her şey dahil hizmet veren otelin zengin açık büfe ana restoranının yanı sıra İtalyan, balık, kebap ve Çin restoranı bulunuyor. Balık ve Çin denize sıfır; İtalyan ve kebap ise tepede deniz manzarası konumuyla dikkat çekiyor. Her restoranın mönüsü soğuk-sıcak mezelerle başlayıp, ana yemek ve tatlıyla son buluyor.

Nişantaşı’nda 7. kat gizemi

Nişantaşı’nın mistik atmosferiyle sarmaş dolaş olan Sofa Hotel, 7. katında yer alan suitlerinden biri olan No:701 Umar Suit’te, keyifli akşamüstü partileri, neşeli basın kahvaltıları ya da çok özel unutulmaz romantik konaklamalara ev sahipliği yapıyor. Birbirinden seçkin sanat eserleriyle tasarlanmış ve tutkulu renklerle kışkırtıcı bir auraya sahip olan No:701’ hafızalarda iz bırakacak konaklama ve konsept ağırlamalarla unutulmaz bir deneyimin adresi oluyor.

Boğaz’da kahvaltı keyfi 

Boğaz’ın en yeni restoranı Beyaz Bosphorus, binbir çeşit lezzetleriyle hem sabah kahvaltılarının hem de akşam yemeklerinin İstanbul’daki iddialı mekânları arasında yerini aldı. Çengelköy’de hizmet veren mekân, İstanbulluların kahvaltı anlayışını değiştirmeye kararlı. Mersin’de özel olarak hazırlanan doğal ve ev yapımı reçelleri, Şile ‘deki kendi bahçelerinde tamamen eski usullere uygun ve doğal olarak üretilerek özenle toplanan sebzeleri, kasabından titizlikle hazırlanan şarküteri ürünleri ve birbirinden özel lezzetleriyle misafirlerinin damaklarını şenlendiriyor.