Binlerce yıllık Anadolu yeme-içme kültürünün benzersiz durağı olan Kiva, farklı coğrafyalardaki ortak kültür ve değerleri yaşatıyor. Her mevsimin şifasını ve zenginliğini mönüsüne yansıtan ve yemekleri yöresel farklılıkları gözeterek hazırlayan mekânın mutfağını şef Deniz Şahin yönetiyor. Çerkez tavuğu, beyinli gerdan, levrek marine, uskumru dolma, tereyağlı ciğer, öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor.
Balığın en taze hali burada
Uzun süredir özlemini duyduğumuz balık, sofraları süslemeye başladı. Yaz aylarının en lezzetli balığı sardalyanın yanı sıra erkenci palamut, balık hasreti çekenlerin imdadına yetişti. Av yasağıyla birlikte
Anadolu’nun bayram sofrası
Anadolu’nun zengin mutfağının Kurban Bayramı sofrası, Bağcılar’da Seraf Restaurant’ta müşterilerle buluşuyor. Paylaşmanın mutluluğuyla hazırlanan geleneksel bayram sofralarını günümüz dünyasına taşıyan mekân, Kadim Anadolu’nun efsane yemeklerini tek bir sofrada buluşturuyor. Kurban Bayramı yemeklerinin klasiği “Saç tava” Seraf’ta enfes tadı muhteşem sunumuyla ziyafete dönüşüyor. “Kaburga Dolması” ise bayram sofrasında eşsiz lezzetiyle yerini alıyor.