Zengin iftar sofrası

İstanbul’da Boğaziçi ve Kandilli ile Ankara Next Level’de bulunan Borsa Restoran, Ramazan ayı boyunca kurduğu iftar sofralarıyla müşterilerine özel tatlar sunuyor. Türk ve Osmanlı mutfağından seçilmiş lezzetleri misafirlerine tattıran mekânın, Akçaabat tereyağı, ev yapımı reçeller, Kayseri pastırması, Edremit siyah ve yeşil zeytin, hurma, Erzincan           tulum peyniri ve vakfı kebir pidesi gibi iftariyelikleri göz dolduruyor. 

Anadolu’da Ziyafet

Türkiye’nin yöresel lezzetlerini tek bir çatı altında toplayan Anadolu Ziyafet, yeni mönüsüyle İstanbul Halkalı’da kapılarını açtı. Mekân, tasarımı ve sıcak atmosferiyle keyifli bir ambiyansta yemeklerini sunarken soğuk meze, zeytinyağlı, lahmacun, pide, kebap ve tatlı çeşitlerinden oluşan zengin lezzetleriyle de damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Beyrut’tan gelen enfes tatlar 

Gazi- Bilal kardeşlerin Chef Mezze’si üç Boğaz manzarasını en iyi gören Gümüşsuyu’nda yeniden açılıyor. Chef Mezze’yi denizden ayırmak istemeyen kardeşler, Opera Otel’in Roof’unda 360 derecelik Boğaz ve tarihi yarımada manzarasıyla müşterilerini farklı lezzetleriyle karşılamaya hazırlanıyor. 25 yıldır yeme- içme konusunda hizmet veren mekân, mönüsünde Beyrut’tan gelen tahinle yapılan humus, pancar salatası, hardallı ve zencefilli levrek marin, köpoğlu ve chili biberli atom gibi lezzetleri barındırıyor.