Zayıflamak için servet ödeyecek

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com

twitter: @buketkahraman
Instagram: @buketkahraman

Son yıllarda Hadise’nin kilolarına çok yorum yapıldı. Ama bana göre Hadise’ye inanılmaz yakışıyordu. Sahnelerde giyindiği kıyafetleriyle sürekli gündeme gelen şarkıcı sanırım hakkında yapılan yorumlara oldukça takılmış ki, servet ödemeye hazırlanmış. Jennifer Lopez’in yaşam koçuyla anlaşan Hadise form tutmak için 60 bin lira ödeyecek. Daha önce de zayıflamak için ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun’dan destek almıştı. 13 bin lira ödediği program sonrasında hızla kilo vermesinden dolayı vücudunda sarkmalar oluşmuştu. Bu yüzden Coşkun’la davalık olan ünlü şarkıcı, bu kez temkinli davrandı. Yalnız biraz fazla tesadüf gelmiyor mu sizce? Hayranları tarafından Jennifer Lopez’e benzetilen Hadise, dünyaca ünlü yıldızın ABD’li yaşam koçuyla anlaşıyor. Bakalım yaklaşık 2 haftalık sürecek detoks kampı Hadise’ye nasıl yarar sağlayacak.

İkisi bir arada zor!

Son yılların en popüler isimlerinde biri oldu Buray…  Hayatımıza bir girdi pir girdi derler ya aynen öyle. Uzun yıllardır süren evliliğini bitirme kararı aldığını öğrendim. Ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Sanki kardeşim boşanıyor gibi… Dedim ya hayatımızda öyle bir yer edindi ki, eminim çoğu kişi de benim gibi düşünüyordur. Gerçi Buray’ın Türkiye’de müzik piyasasında yer edindiği günden beri Türkiye- Avustralya arası mekik dokuduğuna şahidim. Demek ki bu kısa ayrılıklar ilişkilerine zarar vermiş. Ve böyle bir karar almak istemişler. Ben çok önceden bekliyordum bu ayrılığı, bu kadar sürmesi bile mucize… Kim ne derse desin ünlü bir popçunun tek aşkı hayranları oluyor. İkisi bir arada çok zor. Elbet birinden fedakârlık yapman gerekiyor. 

 
 İlhan Mansız Mecnun’a döndü

Eski milli futbolcu İlhan Mansız’ın özel yaşamını gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiğini düşünürdüm düne kadar. Öyle ki eski futbolcu içinde ne varsa yoksa milyonların önünde malum gizli sevgilisi için romantik açıklamalarda bulundu. Peki İlhan Mansız’a mektup yollayan gizemli sevgili kim? Mektupta Celina, “Sen benim en sevdiğim insansın. Her gün seni seyrediyorum hiçbir bölümünü kaçırmadım. Ailem ve kız kardeşimle seni izliyorum. Çikolata, kahve ve sen...” yazmıştı. İşte biraz araştırma yaptıktan sonra eski futbolcuyu Mecnun’a çeviren gizemli sevgiliyi bulduk. İşte fotoğrafı…