Zamanın En İyileri! AKŞAM Gazetesi de ödül aldı

‘Zamanın En İyileri Ödül Töreni', Cahide Palazzo'da düzenlendi. Gecede, AKŞAM Gazetesi de ödül aldı.

Töreni Demet Şener ve Suat Sandalcı sundu. Yılın en iyilerinin ödüllendirildiği gece iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerini buluşturdu. Çocuk istismarına dikkat çekilen ve şehitlerimiz için saygı duruşu niteliğinde gerçekleşen ödül töreninin ev sahipliğini Eylem Keser ve Gülnur Genç üstlendi. Gecede Ebru Yaşar şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

AKŞAM Gazetesi Magazin Müdürü 'En İyi Köşe Yazarı' ödülünü aldı.

Gecede sahne alan Ebru Yaşar'a 'En İyi Arabesk Fantezi Müzik Şarkıcı' ödülü verildi.

ESTETİK DEĞİL AKILLI LENS

'En İyi Erkek Pop Sanatçısı' ödülünü alan Gökhan Özen'in yanaklarına dolgu yaptırdığı, göz kapaklarını aldırdığı görüldü. Özen, işlem yaptırmadığını sadece gözünden ameliyat olduğunu açıkladı.

HEYECAN GİDEREK ARTACAK

'Yalı Çapkını' dizisinin Kazım Ağası Diren Polatoğulları 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazandı. Dizi çekimlerinin devam ettiğini söyleyen oyuncu, ''Önümüzdeki haftalarda heyecan artacak'' dedi.

BARIŞ MESAJI

'En İyi Sosyal Sorumluluk' ödülünü alan Özge Özder, "Geride bıraktığımız yüzüncü yıl içinde, umarım barış içinde yaşamayı öğreniriz" dedi.

20. YILIN ONURU

Onur ödülünü alan oyuncu Yurdaer Okur, sahneden ''Meslekte yirminci sanat yılım. Bu ödül beni gerçekten çok mutlu etti'' sözleriyle teşekkür etti.

TİYATROYU BIRAKMAM

Oyuncu Nilgün Belgün, 'en ikonik tiyatro sanatçısı' ödülüne layık görüldü. Belgün, ''Bu kategoride ödül almak benim için çok önemli. Her şeyi bıraktım, tiyatroyu bırakmadım'' dedi.

ÇİFTLİKTE İNDİRA GANDİLER OLDU

Coşkun Sabah, 'En İyi Bestekar' ödülüne layık görüldü. Ticarete atılıp Eskişehir'de tavuk çiftliği kuran Sabah, iflas ettiği yönündeki haberler için ''Zamanımı alıyordu. Batmadım. Zaman vermediğin zaman ekip tarafından indira gandiler oluyor. Verirsem o zaman bestecilik yapamam. O yüzden kapattım" dedi.