Yöresel köy kahvaltısı

Aila’da, Türkiye’nin dört bir yanından coğrafi işaretli ürünleri ve gerçek lezzetlerle Türk kahvaltısı başlıyor!

Anadolu’nun dört bir yanından “coğrafi işaretli ürünleri” içeren Aila usulü kahvaltı, her ayın 2. ve 4. pazar günü, gerçek lezzet avcılarını bu kez kahvaltıda ağırlıyor. Mönüsünde Antakya’nın Sürk Peyniri’nden Domat Zeytini’ne, Varto Keçi Peyniri’nden Van Otlu Peyniri’ne kadar onlarca coğrafi işaret sahibi özgün lezzet yer alıyor. Bu ürünlerin yanı sıra şekersiz ev yapımı elma, armut, domates ve portakal kabuğu reçelleryle, Erzincan tulum peyniri üzerinde servis edilen acı biber reçeli, yumurta, şarküteri çeşitleri, tuzlu yoğurt gibi lezzetler de kahvaltıda yer alıyor. 

Boğaz’da şömine keyfi 

Birbirinden farklı tatları buluşturan leziz serpme kahvaltısından akşam yemeklerine kadar gün boyu hizmet veren Feriye Palace, denizin üstündeki kış bahçesinde saat 18.00’den sonra içinizi ısıtacak şöminesiyle misafirlerine ayrı bir keyif yaşatıyor. Sevdiklerinizle beraber sımsıcak bir atmosferde, şömine başında birbirinden lezzetli yemekleri veya aperatifleri tadarak her dem ayrı bir İstanbul’u yaşayabileceğiniz Feriye Palace soğuk kış günlerinizde içinizi ısıtabilir. 

Öğle servisi başlıyor

Nişantaşı’nın kalbi The St.Regis İstanbul’un içerisinde yer alan Spago İstanbul, müşterileri için öğle servisine başlayacak. Öğle servislerine damgasını vuracak olan buharda pişirilmiş ‘Hong-Kong’ usulü Levrek, tadıyla iş toplantılarını keyifli bir hale getirecek Izgara Dana Bonfile ise Spago’nun özel lezzetleri arasında yer alacak. Geniş bir lüks içecek seçkisine sahip mekânın merkezi lokasyonu, konuklarına eşsiz bir deneyim yaşatacak. 

Şehirde Yunan esintisi 

Yunan Adaları’nın ilham verici ruhunu, modern çizgilerin mitolojik dokunuşlarla buluştuğu mimarisini Akdeniz mutfağının en gözde lezzetleriyle İstanbul’a taşıyan “Greecology” Maslak 1453’te açıldı. Yunan ve Akdeniz mutfağının mezeleri, iştah kabartan deniz mahsulleri, Türkiye’de ilk defa sunulan Gyro (Yunan dürümleri) ve Souvlaki (Yunan şiş kebapları) yanında ana yemeklerden ballı ahtapot ve 5 saat fırında pişirilerek hazırlanan dana kaburga Youvetsi mekânın imza yemeklerinin arasında yer alıyor.