Yırtık tarz modası

CEYLAN ÇAPA

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Ceylan Çapa, tek başına Zorlu’da alışveriş yaptı. Sportif kıyafetiyle mağazaları gezen Ceylan Çapa, ardından arkadaşlarıyla buluşarak keyifli bir gün geçirdi. Çapa’nın üzerine giyindiği tişörtteki yırtık detaylar ise hoş bir görüntü çizmişti. 

ÇAĞLA ŞIKEL- BERNA ŞIKEL 

Şıkel kardeşlerin şıklığı 

Bugünlerde okulların tatil olmasıyla birlikte çocukları Uzay ve Kuzey’e vakit ayıran Çağla Şıkel, ablası Berna Şıkel ile birlikte Zorlu’daydı. Mağazaları dolaşarak yeni sezon ürünlerini inceleyen ikili, kendilerine has görüntüleriyle ‘Şıkel tarzlarını’ gözler önüne serdi. Şıkel kardeşler objektiflere birlikte poz verdikten sonra yoluna devam etti. 

ESRA EROL 

İzdivaç beni çok yordu

Esra Erol, oğlu İdris Ali ile birlikte İstinye Park’ta bir ayakkabı mağazasında alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Sunuculuğunu yaptığı izdivaç programının iki hafta sonra sezon finali vereceğini belirten Esra Erol, “Programın tatile girmesini iple çekiyorum. Bu sene çok yoruldum. 2 ay kadar tatil yapıp vaktimin büyük bölümünü aileme ayırıp dinleneceğim” şeklinde konuştu. 

HANDE- ERDİNÇ ACAR

Şen şakrak çift pozu!

Cemiyet hayatının sevilen çifti Hande- Erdinç Acar, İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Akşam vakti dostlarıyla birlikte mekâna gelen çifti, mutluluk pozları verdi. Geçtiğimiz aylarda mide küçültme ameliyatı olan Erdinç Acar’ın her geçen gün inceldiği görüldü. Hande Acar da kendine has tarzıyla bakışları üzerine topladı. 

YASEMİN ÖZİLHAN

5 dakikada alışveriş 

Ünlü isim Yasemin Özilhan, tüm şıklığıyla hafta içi Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Aracını valeye bırakan sosyetik güzelin, 5 dakika içinde alışverişini tamamlaması şaşırttı. Geçtiğimiz hafta verdiği siparişini alan Özilhan, bu kadar hızlı davranmasının nedenini ise “Malum akşam trafiği fazla geç kalmayayım arkadaşlar” sözleriyle açıkladı.