Yine güzel

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Burcu Esmersoy, siyahı en güzel taşıyanlardan. Siyah, dekolteli tulumu çok şık. Kıyafetin iki ucundaki gold detaylar ve ayakkabı, çanta uyumu enfes olmuş. Doğal topladığı saçları ve sıfır makyaja rağmen yine de çok güzel görünüyor.

ARTIK BU İŞİN PİRİ 

Derin Mermerci, Yves Saint Laurent koleksiyonundan giymiş olduğu siyah üzerine gold pul ve puantiyeli straplez mini elbisesi içinde çok stil. Ayakkabı ve çanta tercihi çok doğru... Uzun boyu ve düzgün fiziği de bu elbiseyi bu kadar güzel taşımasında büyük etken. Kısaca harika görünüyor.

HÂL SARAY ETKİSİNDE 

Oyuncu Nur Fettaoğlu, Tuvana Büyükçınar imzalı mavi uzun ve kloş, üzeri taşlarla süslenmiş işlemeli, mavi elbise içinde güzelliğine rağmen olmamış. Bu kadar abiye bir elbise üzerine bir de o takılar, küpe, kolye, bileklik, yüzük çok fazla... Anlaşılan kendini hâlâ sarayda dizi çekiminde sanıyor.

DOĞAL VE ŞIK

Ece Sükan, gömleği, şortu, ayakkabı ve çantasıyla kahve tonlarının her rengini kemerine kadar doğru ve güzel kombinlemiş… Günlük sokak modası içinde hem şık, hem rahat ve tarz nasıl görünür en güzel örneklerden…