Yine güzel yine tarz

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Ayşe Hatun Önal, yine fazla iyi görünüyor. Bu siyah, gri ve sarı üç renkli pilise uzun elbise ve belindeki kemer detayı, saçı, aksesuvar seçimi ve o gözlüklerle çok stil. Ve modellere taş çıkaracak güzellikte hâlâ.

Hadise’nin durumu vahim 

Hadise, pes etmeden daha da kötü giyinmeye devam ediyor. O pembe enine dalgalı desenli kumaştan sıfır yaka, ayak bileklerine kadar uzanan elbise, omuzlardan arka kısma pelerin modeliyle hint fakirleri gibi sarınmış halde. Ya fazla dekoltesin ya da fazla kapalı. Ortasını bulamadınız. Daha kötüsü olana kadar, en kötüsü bu.

Cıvıl cıvıl ve şirin  

Ebru Şallı, pembe dizüstü elbisesi, beyaz spor ayakkabıları ve üzerine aldığı denim ceketiyle hem şık, hem de rahat bir stil oluşturmuş. Doğal düz saç kesimi, pembe tonlardaki makyajı da kendisini cıvıl cıvıl ve şirin göstermiş. 

Sahnede Güneş gibi, ışıl ışıl 

Emel Sayın, beyaz taşlı, omuzlarından sarıya geçiş yapmış uzun elbisesi içinde adeta güneş gibi parlıyor. Saçı ve makyajıyla baştan aşağı hâlâ asil ve güzel görünüyor. Tebrikler.  

GARDIROBUNDA OLSUN 

Kış-yaz fark etmez artık tayt gardırobumuzun vazgeçilmezleri arasında. Yakışıp, yakışmadığını önemsemeden, rahatlığın en önemli trend olduğu günümüzde, isterseniz bir spor ayakkabı, isterseniz bir çizme veya topuklu ayakkabıyla bu basit parçayı hayatın her alanında kullanmaya başladık.

-  Gün içerisinde siyah bir tayt, beyaz bir tişört ve spor ayakkabıyla sokak giyimi için ideal bir parça olabilir.

- Eğer fizik yapınız uygun değil ise üzerinize uzun bir hırka, kazak veya sweatshirt ile de kombininizi tamamlayabilirsiniz.

- İnce ve suni deriden yapılan taytlar ile de gece şıklığı yakalayabilirsiniz. Kombini şık bir gömlek, ceket veya bluzla, doğru şık deri bir ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz.

- Hem gündüz, hem gece bu tek parçayı çok doğru kullanırsanız şık olmamak elde değil.

- Bence her bayanın gardırobunda en azından siyah bir tayt olmalı.