Yine bir vah vah

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Aybüke Pusat, gecelikten bozma siyah saten görünümlü ince ip askılı elbiseyle bir davete katılmış. Saten buruşmuş, arkasından bir kuyruk sarkmış. Yani hem olmamış hem de bu kadar güzel bir kız rüküş görünmüş.

Basma fistan Deniz

Deniz Çakır, basma fistan kırmızı desenli elbiseyi giyinmiş, altına da beyaz spor ayakkabı ve çantayı almış. Hem doğal hem güzelim dercesine atmış kendini sokağa… Hoş olmuş mu olmuş.

Ebru yine kusursuz

Ebru Gündeş’in sahne kostümlerindeki başarısı tartışılmaz. Yine dekolte ve kol detaylı elbise içinde sade ve şık. Renk zaten başlı başına güzel… Saç ve makyaj da kusursuz.

Tam bir şirine 

Bengü, gri kumaş üzerine silver pullarla süslenmiş mini kloş elbiseyle tam da sahneye yakışır bir şekilde. Saçlarını da ördürüp, toplayınca fazla şirin olmuş.

Yine o bel açık! 

Dilan Çiçek Deniz’in en kötü hallerinden biri. Pantolon, ceket, botlar, şapka ve gözlükleri görünce bu ne hal demekten başka bir şey gelmiyor içimden… 

Eşofman benden sorulur 

Demet Akalın’ın eşofman koleksiyonu da ayrı bir olay. Üzerine bir tayt-tişört geçirip dışarıya çıkmıyor onda da adını konuşturuyor. Örgülü saçları gözlükleri, ayakkabılarıyla  uygun ve güzel görünüyor.

GÜMÜŞ YILI  

Bu sezon metalik renklerin özellikle de gümüş renginin geri dönüşüne her yerde şahit olacağız. 

Herkes ışıl ışıl parlayacak. Moda dünyasının en dikkat çeken markalarının koleksiyonları bu ışıltılı renklerle tasarımlarını sundu bile.

Payetli ve metalik gümüş elbiselerin içinde ışıldayacaksınız.

Lame metalik pantolon modelleri de çok hoş ve basit bir tişörtle bile şık görünmenizi sağlayacaktır.

Yine gümüş ayakkabılar gece şıklığının vazgeçilmez parçası olacak.

Gümüş rengi bir kemer mutlaka gardırobunuzda bulundurun.

Silver bir taşlı çanta en sade elbisenize bile ayrı bir hava katacaktır.

Ve mutlaka aksesuvarda gümüş renklerini tercih etmeyi unutmayın.