Yıllar geçti ama Pınar Altuğ için o algı değişmedi! Çocuklar Duymasın'daki rol arkadaşları da nasiplerini aldı

Pınar Altuğ, Kutsi, Devrim Nas ve İnci Türkay gibi pek çok isim yıllardır tek bir rolle anılmanın handikabını yaşıyorlar. Oynadıkları pek çok role rağmen hep tek bir karakterle sınırlandırılan bu isimler arasında Pınar Altuğ, Kutsi, Devrim Nas ve İnci Türkay dışında başka isimler de var.

Günümüzün popüler oyuncuları çok küçük yaşlardan bu yana ekranda ve sahnedeler. Ancak bazıları var ki; ne kadar farklı işlerde rol alıp seyirci karşısına çıksalar da hep aynı rolle anılıyorlar. Onlardan bahsederken, o işlerindeki projelerini anmadan edemiyoruz. İşte o isimlerden en göze çarpanları!

YILLAR GEÇSE DE HEP TEK BİR ROLLE ANILAN 12 ÜNLÜ OYUNCU

İNCİ TÜRKAY - ŞAHAP SAYILGAN - SÜEDA ÇİL

İnci Türkay artık İngiltere'de yaşıyor ve tiyatro alanında hocalık yapıyor. Şahap Sayılgan ve Süeda Çil de hocalık yapıyor. Bunun dışında tiyatro çalışmalarını da sürdürüyorlar. Diziden sonra birçok işte rol aldılar ancak hep Sihirli Annem'deki rolleriyle anılıyorlar.

MELEK BAYKAL - AYLİN KABASAKAL - ŞEYLA HALİS

Üç isim de yıllardır Cennet Mahallesi'ndeki rolleriyle anılıyorlar. Oysa hepsi yıllar içerisinde pek çok projede rol almışlardı. Melek Baykal hem sinema ve tiyatroda hem de televizyonda aktif. Şeyla Halis ve Aylin Kabasakal ise sadece tiyatroda aktifler.

YASEMİN ÖZİLHAN - KUTSİ - DEVRİM NAS

Yasemin Özilhan evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı, Devrim Nas da sinema ve tiyatroda ağırlık gösteriyor. Kutsi ise televizyon ve müzik çalışmalarını yürütüyor. Üç isim de Doktorlar'daki rolleriyle anılıyorlar.

MELEK ŞAHİN - ZEYNO GÜNENÇ - PINAR ALTUĞ ATACAN

Melek Şahin ve Zeyno Günenç şu anda tiyatro yapıyorlar. Pınar Altuğ Atacan ise sosyal medyada daha aktif çalışmalar yürütüyor. Üç isim de hep Çocuklar Duymasın'daki rolleriyle anılıyorlar.