Yeşille mavinin birleştiği yer

Batum’un en gözde otellerinden Leogrand Hotel, gündüz maviyle yeşilin birleştiği doyumsuz

Karadeniz manzarasına, geceleriyse ışıklar şehrine dönüşen şehre başka bir pencereden bakmanızı sağlıyor. Eşsiz deniz ve doğa manzarasına hâkim konumda bulunan hotel, 29 bin metrekarelik bir alana kuruldu. 180 oda kapasitesi bulunan otel, misafirlerin her türlü ihtiyacına hitap edecek şekilde tasarlandı. Bünyesinde bulunan SPA ve fitness salonunda spor yapabilir, 22. katında bulunan kulüpte doyasıya eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Luna Restaurant’da Gürcü ve Türk mutfağından geniş yelpaze sunulan eşsiz lezzetleri tadabilirsiniz. Ayrıca Batum’un kilometrelerce uzanan ve otele 5 dakika yürüme mesafesinde olan plajlarında mavinin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. 

Boğaz’a karşı yöresel lezzet!

‘Ali Ocakbaşı’ geleneksel lezzetlerden oluşan özenli mönüsünü Gümüşsuyu’na taşıdı. İstanbul’un kültürel mirasının tam ortasında yer alan tarihi Ayaz Paşa’dan Boğaz’a bakan Ali Ocakbaşı Gümüşsuyu, konumu ve eşsiz Boğaz manzaralı terasıyla misafirlerini ağırlıyor. Etlerin, özenle seçildiği restoranın mönüsü, Doğu Akdeniz ve belirli oranda Batı Güneydoğu Anadolu lezzetlerinden oluşuyor. Et ve kebapları lezzetlendiren baharatlar ve ürünler ise Gaziantep, Adana ve farklı yörelerden temin ediliyor. Tatlılarda ise; “Künefe“, “Tahinli Kabak Tatlısı” ise favori lezzetler arasında yer alıyor. 

Uzun kahvaltının adresi 

İstanbul’un eşsiz manzarasına hâkim ferah atmosferiyle büyüleyici bir ortam sunan Vogue Restaurant’ın brunchı misafirlerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Canlı müzik eşliğindeki brunchta bagetten açmaya çeşit çeşit taze ekmekler, ev yapımı reçeller ve yöresel peynir çeşitlerinin yanı sıra meze ve salata köşesinde de birbirinden lezzetli alternatifler bulunuyor. Humus, kiş ve omlet çeşitlerine taze meyve suları, ev yapımı limonata gibi içecekler eşlik ediyor. Vogue’un sushi ve sashimi mönüsü ise uzun pazar brunch’ını daha da keyifli kılıyor. Ana yemek seçenekleri arasında ise dana antrikot ve levrek ön plana çıkıyor.