Yerimiz şampiyonluk!

‘Evet Evet’ şarkısıyla bir anda herkesi hareketlendiren Gülsen, eserinin enerjisini sohbetimize de yansıttı. Ünlü yorumcu, bu sektörde ayakta kalmanın zor olduğunun altını çizerken listelerde yakaladığı başarıdan ise bir hayli mutlu!

-Single yapmaya nasıl karar verdiniz? 

Memleketim Bodrum’da çeşitli mekânlarda sahne alıyordum ve bunu daha profesyonelce devam ettirmek istedim. İşime âşığım. Daha profesyonel çalışmak için, hayallerimin peşinden koştum ve sektöre single projemle ilk                     adımımı attım.
-Müzik sizin için ne ifade ediyor?
Müzik ve dans benim hayattaki en büyük tutkum. Hayallerim hep onlarla süslü. Uzun yıllar dans ettim, ettirdim. Bir süredir de şarkı söylerken dans etmeye çalışıyorum. Evet, ikisi aynı anda gerçekten çok zor... Ama çok çalışarak başarılamayacak bir durum yok diye düşünüyorum.Büyük bir mücadele var bu sektörde. Yeni şarkıcılar olarak bizim işimiz en zoru diye düşünüyorum. Yine söylüyorum çok çalışmak gerek. Öyle dışarıdan göründüğü gibi değil. Birçok insanın hayali olabilir albüm yapmak. Söylerim şarkımı geçerimle olmuyor. Gelişmek değişmek gerek, özel hayattan fedakârlık gerek. Oldukça zor bir hayat bence ama her şeyin bir bedeli var bu hayatta. 
-Şarkınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizin gibi yeni çıkan şarkılar arasında yerinizi nerede görüyorsunuz?
En yenilerde, en iyilerin arasında olduğumu düşünüyorum. Düğünlerden minik kız arkadaşlarımızdan havalı, klip çekimleri geliyor. Çok mutlu oluyorum. En çok satan single’larda geçen hafta 4 ve bu hafta 1’nci! İşte bu, bizim ekibimizin ailemizin başarısı. Yerimiz belli, şampiyon belli. Çok çalıştık onurla gururla söylerim bunu!

ŞARKI SÖYLERKEN MUTLUYUM

- Müziği neden seçtiniz?
Mutlu oluyorum şarkı söylerken... Yazarken, mırıldanırken. Üretmeye çalışırken bile mutluyum... Ruhum kalbim besleniyor, güçleniyorum. Sevdiğim mutlu olduğum duygularla yaşayarak, yaş almak istiyorum. 
-Oyunculukla ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Çok fedakarlık ve emek isteyen bir durum. Bu konuda bir eğitimim yok ama vaktim olursa kendimi bu konuda da geliştirmek isterim. Heyecan verici bir durum olabilir. Önceliğim tabii ki müzik ama
yeniliklere de açığım. 

AİLE KURMAK İSTERİM

- Evliliğe nasıl bakıyorsunuz?
Herkes mutlu bir yuvanın hayalini kurar. Nasip neyse o olur hayatımızda... Ben de tabii ki aile kurmak isterim. Günümüz evliliklerini görüyoruz. Korkuyorum açıkçası, duygusal biriyim ve en ufacık bir şey beni etkiler. Olumlu da olumsuz da… Tek dileğim kalbimin aynası biri çıksın karşıma. Senelerdir böyle dua ediyorum. Elbet bir gün kavuşacağız (gülüyor). Biz buluştuktan sonra nerede nasıl evet dediğimin bir önemi yok...
-ENBE orkestrasıyla aynı sahneye çıktınız. Değerli üstat Behzat Gerçeker ve orkestrasıyla aynı sahneyi paylaşmak benim için bir onurdur. Çok keyifli bir programdı. Oldukça kalabalıktı ve ben çok heyecanlıydım. Dinleyicilerimiz çok keyifliydi hep bir ağızdan şarkılar söyledik, enerjilerimiz büyüdü.